Insta.png
Bez-n-zvu-2.png
Stamps.gif
Ahojky, vítej u mě na profilu!
Jsem holka a už mi není náct, ale budu ráda, když mi budeš tykat :)
Miluji koně, ale mezi mé zájmy krom Howrse patří také kreslení, učení se cizích jazyků, poslech hudby, zpěv, čtení a psaní vlastních příběhů.
Pokud si chcete psát, není problém, ocením trochu společnosti :D
Pokud chcete vidět něco z mojí tvorby, můžete kliknout na ikonku Instagramu a hned se ocitnete na mém profilu, za jakoukoliv podporu tam předem děkuji!

Ještě něco o prezentaci... obrázek nakreslila úžasná špaček.miš a je to můj character Yggdrasill, který je i na mém avataru. Prezentaci s avatarem mi vytvořila zase úžasná Nekoshinigami, moc vám oběma děkuji, jste boží! :3
Chovám skoro všechno, co jde, ale mám pár hlavních chovů...

-Tuhansien Järvien Maa
v týmu chováme pod touto příponou finské koně, toto plemeno má pro mě i citovou hodnotu a jsem moc ráda, že ho na Hw přidali, miluji totiž Finsko :3 ... pokud chcete náš tým podpořit, můžete si okopírovat náš týmový buttonek a dát si ho do prezentace! Případně pokud by byl zájem o koníka na slzách, piště mi :)

-Memento Mori
Bylo mi i nabídnuto stát se členkou týmu nejlepších KWPN, za což moc děkuji

-Kauneimmat Kehtolaulut
Angličtí plnokrevníci teď chováni spíš nahodile a jen když mám náladu si udělat koně na stužky :'D

-De norske kokosene
Fjordíci s vysokou genetikou, příponu jsem vytvořila po jedné vtipné hodině norštiny, kdy jsme s kamarády vedli velice vtipnou konverzaci XDDD
Prodávám jen to, co je v prodejích.
Stříbra neprodávám, ale občas se může nějaké objevit v prodejích. 
Prosím, nepište si o koně z našeho týmu finských koní. Valáška na slzách vám ráda odchovám, ale aktuální genetiku na množení vám prodat nemohu, děkuji za pochopení.
Pokud koupím v PP koně třeba za 500 eq a napíšete mi, že byl pro někoho jiného, tak mu ho hned hodím, jen hned napište prosím :) ... jinak koně koupené za malé částky NEVRACÍM. Výjimkou jsou jen situace, kdy někdo někomu vlezl na účet a tyhle koně rozprodal, jinak mi prosím nepište o vrácení.
V případě koupě uniklé genetiky je vrácení koní samozřejmostí.
Jelikož jsem tvořivá dušička, tak po několika letech trénování kresby a zdokonalování se konečně přispívám do KP a plním si svůj dětský sen!
Sem budu dávat plakátek na každé hlasování(pokud zase nezapomenu).
Za každý hlas předem děkuji! :3