Něco o mně: Jmenuji se Karolína a studuji na Veterinární univerzitě Brno. 

Zajímám se o hrozně moc věcí (lukostřelba, lokomotivy, koňská ortopedie, plemenitba koní, koček a psů, studium, The Walking Dead, Beastars, umění - hlavně kresba, živočišná produkce v zemědělství, power metal hudba - Sabaton, Powerwolf, Ghost, Alestorm,... jsem velmi všestranný člověk). Pocházím z malebného městečka, které lze snadno vyčíst z mé přípony - z České Třebové, momentálně ale většinu svého času trávím v Brně.


Vůbec se mi nemusíte bát napsat, nebo si mě přidat mezi přátele, ráda si pokecám (určitě si najdeme nějaký společný zájem) a jelikož tuto hru s přestávkami hraji již 10 let, dokážu s lecčím pomoci. Při akcích ráda pomůžu.


Chov: Sbírám zlatá a stříbrná jablka, pěkné krajiny a božáky. Chovám toho více najednou, hlavně různá plemena jednorožců.


Prodej: Prodávám pouze koně, kteří již v prodeji jsou. O ceně se dá smlouvat, stačí napsat.


Připojuji se i ve škole a na studentském bytě, různě ve vlacích a hraje nás tu hodně, ikdyž třeba spolupracujeme, nejsme multiučty. Dále u přítele (Kusaka) a přihlašuje se tam i jeho sestra (Marishka), máma (romanafa) a táta (kenytlapa).