blank.png
Inu, hned na začátek bych ráda uvedla několik důležitých faktů, které je dobré vědět v případě, že se se mnou nechcete dostat do potíží.                                                                                              - Jsem již za hranicí dospělosti (přizpůsobte tomu komunikaci mezi námi)                                    - přátelství přijímám po předchozí komunikaci      - na zprávy bez pozdravu nereaguji                      - nic zadarmo vám nedám (nejsem ježíšek ani charita a vše, co mám, jsem si vydřela - zkuste to  - žádné vaše koně nechci, to co vyměňuji naleznete ve výměnách.  
- Jmenuji se Lucie, avšak na internetu používám mnoho přezdívek a je tedy na vás, jaké oslovení zvolíte.                                                                                                                                                  Jak už jsem uvedla, jsem již pár let za hranicí dospělosti. Není třeba vykat, nicméně je třeba být slušný - Na hulváty nejsem zvědavá. Ti bystřejší si již mohli všimnout, že patřím k milovníkům japonska, anime, mangy a dalších věcí, které lidská společnost přijímá velice neochotně s hloupými připomínkami.                                         - Nakonec uvádím, že podporuji LGBT.
Začátkem tedy uvádím, že grafika je mé vlastní tvorby a byla vytvořena pro mé osobní účely. nerada bych, aby se toulala navíc po profilech jiných hráčů, když tam nemá co dělat.                  - Co se týče grafiky na přání, tak ano, dělám ji. V případě zájmu se můžete ozvat do soukromých zpráv. Avšak, buďte slušní, trpělivý a dbejte na základní vychování - všechno jde v případě, že jsi slušný.                                                                    - Grafiku nikoho neučím, to co umím jsem se naučila sama. Nehledě na to, že nemám čas někoho školit. 
 - Pro zatím nic nechovám. Třeba tomu bude brzy jinak... A třeba taky ne.