O mně
Jsem chudá (ne)studentka, cestovatelka, milovník psychologie a jazyků, ambivert, kočkomil, pastafariánka, skautka, a milovník hudby (od metalu po k-pop, jakože vážně).

Nekoušu a mimo to se celkem dost často nudím, takže jestli chcete, klidně napište. Ráda pomůžu nebo pokecám! ^w^
(pokud nejsem zrovna zaneprázdněna školou či polemizováním)
Chov
Chovám si pro radost jednorožce a sem tam sbírám stříbrná jablíčka a jednorožce. Koně s jablky neprodávám, u ostatních to zkusit můžete.

Vzhledem k tomu, že mě hra zase chytla, tak zvažuji, že bych se přidala do nějakého týmu. (Takže pokud někoho hledáte, klidně napište, protože než já se dokopu udělat totéž, tak budou Vánoce. Zásobu RB mám, stejně tak koně na RB, a času víc než dost.)

Kromě toho mám jezdecké centrum Shining Armor, kde nabízím všechny bonusy včetně sprch, napáječek a nejlepšího vybavení za 21 Eq/den. V případě zájmu napište a já vám s radostí rezervuji box (v případě nižších dovedností než je aktuální minimum - viz stránka JC - se můžeme domluvit :).
Aktuálně
Dohozy vědomě nekazím (opravdu nemám k tomu důvod).

Co se týče mých přihlášení, aktuálně reziduji v zahraničí (přechodně), a občas se přihlásím ze zdejší Wi-Fi, občas z dat z Čech. Nikdo jiný na můj účet přístup nemá, ani naopak.