AKTUÁLNĚ sháním někoho důvěryhodného na starání se o růsťákové koně. 

Odměna je jistá!


Podmínky: 10 karma, minimálně 150 odsloužených dní.
Napiš a domluvíme se. 

   
 








 


 

 

 
 



Ahoj, jmenuji se Marta a je mi 30 let. Někteří mě znají pod mým starým nickem zThalgau, který byl díky závisti a zlobě smazán mou bývalou partnerkou v chovu: olgaz.

Bydlím v zahraničí se svým manželem a 4 dětmi. V reálném životě vlastním chovatelskou stanici perských koček: www.zthalgau.wz.cz
Tato hra je fajn, krátím si tím svůj volný čas na mateřské dovolené.


Přátelství NEPŘÍJMÁM, přátelé si vybírám sama. Nepotřebuji mít spoustu přátel stačí mi Ti které znám osobně nebo se kterými si hodně píšu.
















 


Božské koně, divoké koně a FALLABELY neprodávám!!! Nepište si o ně! Ve většině případech ani prodat nejdou!

   










 

 


 


 
 


 

Připouštění nenabízím.










 


Předměty
Nyktin balíček (z něj: kámen mudrců, Morpheovy paže), balíček Harmonie (z něj: zlaté jablko ), Héřin balíček (z něj: slzy Afrodité), roh hojnosti, krev Medúsy, Diodovu hromovou tyč, poseidonův balíček a věci z něj, vodu mládí, Hermovu okřídlenou hůl, Boreovu lonž a jiné drobnosti

-
 


 Dále nabízím za Morpheovy paže  1ks - 1 pas, 2 ks - 3 pasy.  Za 2 zlaté jablka nabízím pas.


Odkoupím jakéhokoliv koně za 500eq











 

 


 


 
 

あ Holstein Schätze あ

Byl vytvořen se skvělým týmem: clarenka, Szekynka, Kačenka Kabrňáková, Daredevil666, BBerunka a romca_85, občasnou výpomocí je nám i Puffis, která mě občas nechá udělat hřebce na svých růsťácích za což ji VELMI děkuji.

Z rodiných důvodů jsem z týmu odešla při stěhování do zahraničí a nyní jsem se vrátila a působím v tomto skvělém týmu opět.