memento mori

200.gif

Ahoj, jsem Terka a ráda tě tu vidím!

Přátelství:
Žádosti o přátelství ráda přijmu. Žádosti často sama posílám všem, kteří jsou mi sympatičtí! Přátel tu rozhodně uvítám co nejvíc. 
Po delší neaktivitě přátelství ruším, protože ráda posílám dárky a nechci je posílat na neaktivní účty. Pokud se přihlásíte a zjistíte, že nejste v přátelích, neváhejte znovu požádat! 

Prodeje:
Koně, které prodávám najdete v chovné farmě ostatní koně. Pokud kůň je zaregistrovaný do prodejů, můžete si o něj napsat i tak s nabídkou ceny. To platí i pro koně, kteří jsou v aukci a vy se o ně nechcete prát! Koně prodávám hlavně v aukcích a často velmi levně... :)

Hledám:
Momentálně nic :)

Připuštění:
Pokud máte zájem o konkrétního koně, stačí si říct!

Chov:
V tuhle chvíli se soustředím na chov arabských plnokrevníků, anglických plnokrevníků, achaltekinských koní, berberských koní, plemene camargue a belgických poníků.
Plemena, u kterých jsem chov uzavřela, jsou american paint horse, andaluský kůň, irský tinker, appaloosa a argentiský kreolský kůň. Tato plemena prodávám ochotněji :D!
Ve farmě "sběratelské" jsou koně, které si nechávám kvůli trofejím.

...Pořád tady? Tak ještě něco málo o mně: Ráda sleduju různé seriály (The Mentalist, Supernatural, The X Files, Doctor Who, Gilmore Girls, Lucifer a hodně dalších) a čtu knihy různých žánrů (HP, The Inheritance Cycle, Labyrint, The Hunger Games, Metro 2033). Taky moc ráda sleduju youtube (Unus Annus -RIP, Markiplier, Kalyn Nicholson) a poslouchám P!nk, Maneskin a Hozier. Momentálně studuju biologii. Moc ráda si popovídám, tak neváhejte napsat :D 

...teď už se ale loučím. Bye 

63ce79971cc5146ed77152a0653ac47785c784bd.gif