d5d2a4db31_101531008_u.jpg
PRO MODERÁTORY! - Přečtěte si než mě zabanujete :)
Mám pouze jeden účet, a to tento. O Své koně se starám výhradně mou rukou, scripta tudíž NEPOUŽÍVÁM! Navzájem se od sebe přihlašujeme s hráčkou Styx, není to můj multiúčet ! Z ničeho jiného už mě snad nařknout nemůžete, takže pěkný zbytek či začátek dne :))

Pokud narazíte na hráče Adélka 12 ( Já jsem bez mezery ) Tak vás chci upozornit , že nejsme žádným způsobem spojeni jak po kamarádské tak po obchodní stránce! Nerada bych aby došlo  k banu ! :) A to samé platí i o hráčce Adélka12. ( má za jménem tečku ) , a celkově více účtů nemám , ten můj je dostatečně dobrý :)
 


Hledám koníky s dovednostma nad 1000 , napište :)

Jsme velmi milá mladá dáma, nesnáším srostlé obočí,Vlezdop****ky, a miluju Styx ♥ 

Na howrse už nějáký pátek jsem, takže vám NEdám heslo, protože jinak přeci 100 pasů které máte navíc na účet nedostanu, že...NEprodám božské koně, protože ti které mám prodat ani nejdou !

Nicméně vám naopak ráda se vším pomohu, pokud máte jakýkoli problém, napište mi, ovšem slušnosti je POZDRAVIT, POPROSIT, A PODĚKOVAT, minimálně to poděkování vás SNAD... doma učili, jinak lituji- neodpovídám :) To samé platí o těch přiblblích pozdravech arigato, a další otaku blbosti, sledujte si to v osobním životě jak chcete, je mi to fuk, ale mě s tím do zpráv neotravujte :) 

Aktuálně chovám Mustangy v nejlepším chovu Яider øƒ Berk ζ  

Chovám také nejlepší fjordíky na cz howrse, Dragon soul :)

Máte-li zájem o stužáka Mustanga, stačí napsat, a na ceně i okolnostech se domluvíme :)

justifyMáte-li zájem o koníka na Grandprix (Mustang) , konkrétně na Barrel racing , stačí napsat, ceny za 1 místo - 10 pasů,2 - 8 pasů, 3 - 6 pasů, nicméně nyní jsme v prázdninovém módu, užíváme sluníčka, a blupíme podle nálady, tak grandprix nerodime, ale o stuáčka si kdykoliv napište :)

Prodávám v podstatě všechny koně, stačí mi napsat, a na všem se dá domluvit, ceny určuji já, protože jsou to moji koně, takže na směšné nabídky se ani nebudu obtěžovat odpovídat, tak jako jste se Vy neobtěžovali použít mozek :)

Samosebou neprodávám aktuály z žádného z mých chovů, ale určitou genetiku ano, tak mi napište, a domluvíme se :)