Ahoj!! Nejdřív vám řeknu něco o sobě... Je mi 14 let a chodím do 8. třídy základní školy. Moje přezdívka klou vznikla z mojí další přezdívky :D, Klouvie. Klouvie proto, že se jmenuji Kateřina a to začíná na K, tak jsem chtěla něco, co začíná na K, ale Klouvie už byla zabraná, tak jsem to zkrátila na klou :D. Moje záliby jsou: aerobik (chodím tam i s TeeDee :D), chodím na kroužek angličtiny (i s TeeDee :D) a hraju Transformice, The Sims 4, minecraft...ano, hraju minecraft :D,ale to jen tak jako ze srandy xD :D, někdy se kouknu na youtube, a samozřejmě Howrse. Poslední dobou jsem hodně na tfm (transformice) a mám tam super kámoše xD Milujuu <3 Jmenuji se tam Klouvie, na The Sims 4 taky Klouvie, na minecraftu jsem KlouLexie a na Howrse klou (Óóó, kdo by to byl řekl :D xD) Ráda si pokecám ;). Můžeš mě podpořit buttonkem. Moje:Od ostatních:                 Všem mooooc děkuji za podporu =)
Howrse                                                                             Jsem tu spíš k večeru. Koně chovám všechny, ale nejvíce asi anglické plnokrevníky. Koně prodám za rozumnou částku, ale ne ty z chovné farmy 60*+. pokud byste chtěli nějakou věc z ČT, tak mi napište a nějak se domluvíme ;). Hraju tu už opravdu dlooouho :D ;). Mám jezdecké centrum U nováčka 2 :D xD Jak úžasný název...:D No co, to jsem byla ještě malá když jsem ho zakládala a nevěděla jsem, jak ho pojmenovat :D. Místo tam momentálně není, ale kdybyste chtěli ustájit Vašeho koně, napište mi a já Vám box rezervuji :). Mé centrum nabízí vše nejlepší, boxy č.1 se snažím obměňovat za boxy č2 nebo č3. Sprchy a napáječky postupně vyrábím a přidávám :) 
                                                        Nezapomenutelné zážitky: Sem vám budu psát všechny nezapomenutelné zážitky které jsem sdílela s mojí nejlepší kamarádkou TeeDee <3*-   13.1.2016- To jsme tak s TeeDee šly ze školy a začalo pršet, obě dvě jsme se naštvali a začaly křičet přes celé sídliště: TeeDee "Nebreč!!!" a já "Nebreč!!!" :D A to trvalo celou cestu ze školy, až k Teedeenýmu domu, kdy konečně přestalo pršet  :D. Od té doby, když prší, křičíme nebreč!! :D                                                          26.4.2016- TeeDee je u mne a jdeme na Howrse, nevím jak, ale TeeDee si všimne, že nějaký hráč/nějaká hráčka má ve jméně TM, stejně jako TeeDee :D, Tak mě na to upozorní a potom obě křičíme do monitoru, jak si to jako představuje, že je tu jenom 19 dní a jak si může dovolit jí kopírovat :DD xDD                                                                            4.5.2016- TeeDee je u mne a navrhla, že se můžeme kouknout na nějaký film pro dospělé, já řekla jo, ale musím ti něco ukázat! A TeeDee na to: "Já nemyslím p0rno! =DDD                                                  6.5.2016- ŠvP =) Moc se povedla, až na jednu věc.... Uděláme si menší výlet do ředitelny =DD                    2.7.2016-16.7.2016- NEJLEPŠÍ tábor v mém životě <3 Jsem opravdu hrozně moc ráda, že jsem na tento tábor jela :*                                                                       8.2.2017- Ach, už tak dlouho jsem sem nic nenapsala.. Né že by se nedělo nic zajímavého, ale spíš jsem líná to sem psát xD Ale tak aby se neřeklo, tak sem teď něco napíšu.. Kua ale co?? Okey, kašlu na to =DD Peace =)