AHOJ

Jsem pravým jménem Naty. Jsem stará...náct a Howrse mi ukázala kamarádka. Už to budou 4 roky co hraji Howrse. Chodila jsem jednu dobu tady pořád, ale jelikož se něco stalo a to popíšu v sekci O MNĚ. Připojila jsem se znova až včera a naposledy jsem tu byla v roce 2015. 

O MNĚ%3AD.png

Jezdím 5 let na koních. Musela jsem přestupovat z ranče na stáj. Chodila jsem na malý ranč kde jsem si našla plno kamarádek. Pořádali se zde tábory, jezdilo se každý den co jsem tam přišla. Měla jsem tam i oblíbeného koníka. Spíš poníka. Ale něco mi tu chybělo. Neučili mě tam jak sedlat a jak se starat o koně. Jednoho dne jsem jela na tábor na stáj. Tam mi to přišlo mega super i když mě tam skoro nikdo neměl rád. Říkali si že jsem jenom táborník. Moc dlouho tam nebudu. I přes tyto lidi jsem se dokázala přenést . Našla jsem si dokonce dvě nové kamarádky. Jak jsem se  vrátila z tábora tak mi začlo docházet že mě tam začali učit novým věcem. Chtěla jsem přestoupit, ale na ranči jsem měla tolik dobrých přátel. Nakonec jsem se rozhodla přestoupit kvůli  těm dvěma kamarádkám. Jak jsem se tam přestoupila tak na mě přišla první  rána. Kamarádky tam nebyly. Ale i přesto jsem se nějak dokázala přenést. Řekla bych že mě tam nikdo nechtěl. Jednoho dne přišly tři holky. Byla jsem s nimi hrozně velká kamrádka. Jezdila jsem s nimi autobusem na stáj, pracovali jsme spolu atd... Ovšem jednoho  dne si ta jedna kamarádka koupila koně kterého jezdila. Ony odešly s ní. Od té doby sem je už nikdy neviděla. Nikoho. Bylo to pro mě těžké.

DNES:

Jsem na stáji velmi spokojená. Mám tam svého milováného koníčka a jsem konečně někde šťastná%28l%29.png%287%29.png%3AD.png

Děkuji konec prezentace%28l%29.png