Ze stejné IP adresy se občas přihlašuje více lidí a hlavně jedna z týmu se kterou obchodovat musím (kvůli týmu) tak prosím neBANOVAT.


Ty nejdůležitější informace jsou takto označeny

Kdo hledá jakoukoliv práci tak napišteced83a1ec20d9f7b45a8c537f1ccdf3c.png


Sháním kusy oblaku, proutky plodnosti, diovy hromové tyče a pohlazení 

 
Na howrse se prostě jmenuji I'm Wolf !, ten s kým si třeba už píšu déle (nebo pokud chce i někdo cízí) tak mi může říkat Lena. když mi budete psát tak vykat nemusíte ale slušné chování je fajn. Howrse hraju už hodně let (před tímto jsem měla pár let ještě jiný, ale chtěla jsem začít od znova takže mám teď tento). Takže kdo bude chtít tak mu ráda poradím. To co mám ráda se možná dozvíte níže pod prezentací.  

Prodeje                                                                                     Prodávám všechny koně z chovné farmy : Prodej, Rožci prodej i My Grand, při dobré nabídce mohu prodat koně z All Beauty. Buď si vyberte a napište nebo pošlete požadavky a já kouknu jestli by byl na prodej (mám skoro vše)                                                                           z chovné farmy Trofeje nikoho neprodám. o ty nemá cenu si ani psát.                    Jinak vykupuji všechny koně za eq do 5.000, dávejte rovnou do rezervovaných prodejů a jen napište že tam jsou. je mi jedno kolik jich bude, klidně i sto :D Eq není problém  (pokud máte nějaké co nechcete ale mají větší cenu tak napište a cenu samozřejmě cenu zvýším), i balíčky koní za pasy, a hlavně fríské koně s vysokým GP a dovednostmi (ale i normální) za ty samozřejmě zaplatím plnohodnotnou cenu jakou  mají. a Andalůské (dospělé klisny, GP a dovednosti jsou jedno) ty také klidně za vyšší cenu. A pak i koně na soutěže nebo se zlatým jablkem a tak.... (také plnohodnotná cena.  Beru i obchod koně za věci z ČT. většinou dávám první, protože mi přijde hodně hnusné aby tu někdo podváděl.                                                                               Výměny                                                                                věcí z ČT mám spoustu, ale ráda vykoupím nebo prodám vám, takže se nebojte napsat a domluvíme se :)                                   Nejvíce sháním hestiny dary, proutky plodnosti, diovky a heřiny balíčky

Připouštím všemi mými hřebci. Zase si buď si vyberte a napište nebo mi napište požadavky (GP, dovednosti, zbarvení, blup....) já vyhledám ty kteří budou odpovídat, pošlu odkazy a vy si vyberete. Cena se pak dohodne.
Zabývám se hlavně chovem Fríských koní (co nejvyšší GP a dovednosti), Andalůských koní, a Anglických plnokrevníků, dříve i Irský Tinker ale s tím už jsem přestala. Jinak chovám všechna plemena, hlavně s vysokým GP.
přátelství přijímám a v soutěžích vždy pomáhám. Gratulace se snažím oplácet. ale kdybych náhodou zapoměla, tak napište a hned napravím.

jsem ve dvou týmech aktivně                                                    English Fighters (Anglán)                                            Words of hope (RPG smečka)                                                                                                                                            Nově hledám staračky, počet koní je libovolný. jestli máš zájem tak napiš pro bližší informace a na ceně se dohodneme.