RIP Luke Perry a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.pngDokonalej herec jsi byl a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png25376ca9c38f23811c401c64339ffa93.png (4.3.2019)
blank.png
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie orci ligula, nec commodo dolor veltibelum in. Morbi in ultricies nunc. Vivamus non neque gravida dui condimentum dapibus eget sit amet diam. Praesent pharetra ligula sed nulla sagittis malesuada. Aliquam non euismod magna. Quisque nisi dolor, lobortis ut lacinia a, pulvinar vel mauris. Phasellus ut turpis pharetra dolor semper eleifend placerat vitae mi.

Donec ullamcorper ipsum eu sodales condimentum. Fusce scelerisque fermentum faucibus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Suspendisse elementum turpis eget nunc hendrerit ultricies. Mauris dapibus laoreet justo id condimentum. In sit amet bibendum leo, ac commodo nunc. Donec lacinia dictum aliquet. Donec blandit in nunc nec placerat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam lorem lectus, fermentum in nisi vel, sodales ullamcorper dui. Sed elementum quam ut lacus tincidunt dictum. Quisque dapibus lacinia faucibus. Curabitur vel nisl condimentum, venenatis dui in, cursus turpis. Aliquam vitae ligula vitae risus sagittis suscipit. Curabitur imperdiet vel dui id tincidunt. Aliquam scelerisque orci non gravida ornare. Cras nec tincidunt mauris, at euismod urna. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Duis ut ultrices mi. Maecenas non tellus id metus bulum fermentum quis vitae ligula. Etiam aliquam dignissim feugiat.

Donec sed risus facilisis, sollicitudin lacus eget, porttitor nisi. Phasellus ut ullamcorper massa, id ullamcorper eros. Nunc sed elit dignissim nulla molestie commodo. Pellentesque quis orci at lacus auctor volutpat. Vesarbulum nisl tellus, auctor in blandit vel, porttitor eget enim. Proin venenatis dapibus quam, in euismod tortor blandit a. Mauris ac nisl quis enim gravida dapibus.
ment 97                                    Stáj Cikáda                                XENOR                                    Nikča koňařka                     
Kód byl vygenerován Kódátorem.
projektpla.png

Pro OW: Já, andulka45, kuba7707, Deniska12, TheMemoryCZE a muza47 se občas přihlašujeme ze stejných zařízení. Prosíme nebanovat, nejsme multi :)

Hej ty... Ano ty, co právě čteš tyto řádky.
Chci, abys něco udělal/a...
USMĚJ SE!
Usměj se, protože jsi nádherná/ý.
Protože jsi úžasná/ý.
Protože jsi jedinečná/ý.
Protože můžeš.
Protože zítra je nový den.
Protože je jedno, co si myslíš, někdo tě miluje.
Usměj se, protože si to zasloužíš...

If i die, please don't cry just look at the sky and say GOODBYE a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.pnga4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

blank.png

Koně, které koupím v prodeji za nízké ceny vrátím, jestliže je opravdu rozumný důvod, proč ho chcete zpět... (pouze týmové) Pokud vám kazím BLUP, tak se omlouvám... Pokud SLUŠNĚ napíšete, není problém přestat, či dohodit. Díky za pochopení. Sháním 2* barevné vybavení.... pokud máte zájem, pište si, domluvíme se :)  Byla jsem již potřetí okradena, tudíž NIKDY nedávám první....  Na fóra nepíšu, když se rozhodnu něco napsat, dostanu upozornění i když jsem na správných fórech a zprávy nejsou urážlivé , nevhodné ani vulgární... Občas se ozvu v inzerci JC, jediné fórum, kde mě ještě nikdo nenapomenul :) Do týmů NEvstupuji !!  

Vítám vás...Většina z vás jistě poznala, že se nejmenuji Markéta, ani Andrea, mé jméno je Anna. Říkají mi všelijak. Áňa, Anča, Anička, Enn, Ann, Aňka... Trenéři především Anče. Velmi často používám přezdívku Sheila. Jsem blondýna, ale řekla bych, že moje logické myšlení se na tom nepodepisuje. Jsem velikou milovnicí citátů a velikou fanynkou biatlonu, především bratrů Boe, Ole Einar Bjørndalena, Emila Hegle Svendsena, Jakova Faka a Antonina Guigonnata, Daryi Domrachevy a Kaisy Mäkäräinen. Ze srdce nesnáším  Martina Fourcada a všechny Němce, dále jsem fanynkou basketbalu... Mými ,,Hrdiny" jsou Jan Palach a Ladislav Pham. ...Doma mám králíka jménem Lea. Jsem blázen do koní. Mám ráda delfíny, tygry, psy a kosatky. Naopak nemám ráda hmyz, hady a ještěrky, opice a na pavouky si taky nepotrpím. Mám ofidiofobii... Miluju češtinu :) Pocházím z města Opava. Je mi patnáct let a narodila jsem se 8.7. 2004. znamení rak ( blíženec, kdo nechápe, a zajímá ho to, napište ). Lidé o mě říkají, že jsem, příjemná, milá, obětavá, hodná, pohodová, křehká, upřímná (někdy až moc)... ale abych se jen nechválila, tak také říkají, že jsem... no, prostě občas hnusná a taky bláznivá. Já o sobě tvrdím že jsem sobecká, ale zatím mi to nikdo neschválil, stejně jako mi nikdo nevěří, že jsem samotářka, což je pravda, a nehodlám to nijak zakrývat. :D Miluji hudbu, modrou barvu, citáty, moře, češtinu, své přátele, čokoládu... Ale ze všeho nejvíce HOROLEZECTVÍ, které představuje celý můj život. Od svých osmi let jsem jezdila na koních, ale teď už bohužel není tolik času. Koně mi chybí, ale vím, že můj život je horolezectví. Jak jsem se již výše zmínila, miluji hudbu a když už jsme u toho, tak zpěváky Michaela Jacksona, Adama Lamberta, Pavla Caltu, Eda Sheerana, Doriana, Renneho D., XXXTentaciona,Tekashi 6ix9ine, Viktora Sheena, Doriana, MILION +, Amca, Abdeho, CANNa a Sebastiana. Naprosto zbožňuji Bena Cristovao a Raega... Dále mám ráda zpěvačky P!nk, Simu, skupiny Kryštof, ATMO music a One Direction. A mnoho herců... Orlando Bloom, Leonardo Dicaprio, Heath Ledger, Štěpán Benoni a mnoho dalších...Pokud Vám zde něco chybí, budu ráda, když mě kontaktujete.
Chovám především Velšany v týmu   Ground magical  Welsh  který vedu. Chov ukončen! Založen nový - Útržky vzpomínekDále chovám Nokotky  v týmu Bez Hranic  se skvělými lidmi. Dále jsem hrdou členkou týmu nejlepších a Trakénů... Děkuji, že s vámi mohu spolupracovat a hrnout se dále... Moc děkuji elitním Hunerům za krásný kolektiv a za všechna ta ,,léta" s vámi. Jsem ráda, že jsem s vámi mohla být. Všechna ostatní plemena mám většinou kvůli trofejí, výpomoci do týmů, nebo jen tak do počtu.
Přidám si tě do přátel. Pogratuluji ti. Udělám ti grafiku. Přijmu slušnou výměnu.                                          NEdám ti sdílení účtů, už jsem hodněkrát naletěla. NEprodám ti koně za směšnou cenu.  NEpřidám se do týmu!   
! I love you není, nikdy nebyla a nikdy nebude na prodej. (vím že se nedá prodat, ale dá se darovat, už mi přišly i žádosti o darování za equus - takže dejme tomu o prodej) !Prodávám pouze koně, kteří jsou v prodeji nebo farmě "prodeje", ale stejně je zbytečné to sem psát, když si stejně většina napíše o nějakého Velšíka...U všech koní smlouvám i pokud "smlouvání" není uvedeno. Neznamená to však 100% slevu Vykupuji všechny čistokrevné koně do 4 300e posílejte rovnou do RP a pošlete zprávu. 
Dělám vše, co je potřeba :)   Většina mých přátel má mou grafiku, stačí se jen podívat 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png
Sháním Hypnovy přikrývky!! Pouze tři nebo dva kusy! za dva nabízím 25 000e a za tři 35 000e... Sháním vše k BLUPu, pište do SZ. Je lepší se domlouvat přímo, než to sem vše vypisovat. Do doby neurčité vykupuji Apollonovy lyry za 15 000. V případě zájmu nabídněte výměnu a pošlete zprávu, ať ji přijmu
Občas mi ,,spadne" karma, nikdy jsem nikoho neokradla. Pokud to hodláte řešit, nepište mi prosím o obchod. Že mám málo karmy neznamená, že budu dávat první a nechám se okrást. 
Omlouvám se, dlouhou dobu jsem si myslela, že to jsou Buttonky, ale jsou to Stampsky, stane se :D.    Podpoř mě...              Podporuji... nela23.gifImage and video hosting by TinyPicfc8af4a37f8aad6e9472f0fb3ad39bd4.gif   kytikabeb.png 1es7kl.jpg   10xtsow.jpg   image.php?di=4UIW  Chceš zde ,,konkurovat" také? Napiš mi a můžeme se vzájemně podpořit.                     a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png     Biatlona4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png Moje vlastní tvorba, na obrázky se vztahují autorská práva, pokud budete chtít  zkopírovat, prosím napište si do prezentace, že jsem autorem...                                      Johannes Thingnes Boe...          Tarjei Boe...            Ole Einar Bjørndalen ...           Emil Hegle Svendsen...         Jakov Fak...           Antonin Guigonnat...  
Kód byl vygenerován Kódátorem.







  Díky moc přátelům, kteří mi poslali přáníčka. Rozhodla jsem se, je potěšit, a dát si jejich přáníčka do prezentace. Děkuji moc... ke každému jsme si dovolila dát malinkatý komentík, ať z toho něco mají %3B%29.png

Moc mě mrzí, že ti již nemohu poděkovat...
Děkuji.

Jediný diplom... ehm 
Nemám slov! Jsem ráda, že mě tak bereš.%28l%29.png
Nyní jako Dyn. Děkuji 8f0d73882229b1f472cf172ee2f66ad8.png

Také ti již nepoděkuji...


Byla jsi krásnou součástí našeho týmu... a také ti děkuji za můj první kurzor a za vše ostatní.

Už si moc nepíšeme a já z toho chátrám! %3A%28.png
Já ze zlata ne? To ty!
Donny, zase tvé... moc si toho vážím %28l%29.png

Skončila jsi, a mě to dostalo tak, že slzy opravdu tekly. Byla jsi kamarádka se srdcem na pravém místě! %28l%29.png Nikdy nezapomenu


 



Malý překlep. %3B%29.png Moc ti děkuji za vše, hlavně za snahu...

Mrzí mě, že jsem to od začátku nebrala tak vážně, jako teď, když už ti to nemohu říci...
Ty jsi se mnou měla trpělivost, jako ještě nikdo... Díky tobě jsem tu trpělivost našla i já. Děkuji ti... 
Moc dlouho jsi tu nevydržela, ale stihla jsi mě poznat a já tebe %28l%29.png To je pro mě více.

Nezasloužím si to tak, jako ty!

Děkuji,  moc si tě vážím %3A%29.png

glitterfy7084238T135B81.gif

Děkuji Meg...






Dne 13.01 (pátek) roku 2017 ve 14:14 h. se mi podařilo.... 
Dne 28.5. ve 13:10h.  (neděle)  se mi podařilo...
Dne 18.6. 2017 (neděle) v 18:42 se mi podařilo...



Na konec pár animací z filmu Titanic Výsledek obrázku pro titanic leonardo dicaprio

Výsledek obrázku pro titanic leonardo dicaprio
Výsledek obrázku pro titanic leonardo dicaprio

Výsledek obrázku pro titanic leonardo dicaprio


Výsledek obrázku pro titanic leonardo dicaprio
Výsledek obrázku pro titanic leonardo dicaprio