S týmem La Mort nabízíme pravidelné odjíždění a tím zestužení Vašich klusáckých dostihů. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat do soukromých zpráv. (Jedná se o bezplatnou službu, jediné, co je třeba je nastavit váš klusácký dostih na 85% obtížnost, pro Francouzské klusáky a pro koníky s 20+ výhrami. A následně po zestužení nechat ho zarezervovaný pro naše plemeno.
Jmenuji se Valerie, ale říkejte mi prosím jen Val.
Pocházím z kraje krojů a vína a neřadím se již mezi náctileté. Kdyby vás o mně cokoliv dalšího zajímalo, moc ráda si s vámi prohodím pár zpráv. 

!!! DŮLEŽITÉ INFO !!!


Nicméně důležité info pro všechny, kteří nejsou schopni se normálním způsobem domluvit a chovají se bezohledně jen proto, že můžou. Začínám už mít tohoto přístupu plné zuby a proto jsem se rozhodla, že od této chvíle se budu ke všem chovat přesně tak, jak se oni chovají ke mně.


Když mi někdo bude záměrně kazit, nebudu mít sebemenší problém, vrátit mu to naprosto stejnou mincí. Nebudu kazit úmyslně jako první, ale pokud někdo není ochotný se do soutěží ani podívat, tak se nebudu dívat ani já. Snažila jsem se o domluvu poměrně dlouho, ale pokud chce jen jedna strana, neudělám s tím nic. 


I nadále platí, že se budu snažit pomáhat vždy, když budu moct, ale nehodlám nechat se sebou zametat. Když bude chtít kdokoliv pomoct, moc ráda pomohu a udělám maximum pro to, abych mu vyšla vstříc. Ale když se ke mně někdo bude chovat jako tvor nižší inteligence (dosaďte si libovolnou nadávku :DD) , už mi nebude dělat problém chovat se stejně. 

Proto si prosím rozmyslete své činy a přístup před tím, než byste toho mohli litovat. Jsem ochotná najít kompromis a moc ráda vyjdu každému vstříc, ale opravdu se mi nelíbí přístup některých hráčů, ať už je to úmyslné kažení, scripta na BLUP nebo dokonce zakládání vícero účtů kvůli zvýhodnění sebe a svých týmů. 


Zároveň bych chtěla poděkovat všem těm hráčům, kteří bezohlední nejsou a jsou ochotni vyjít vtříc, případně si v soutěžích pomoc. Ráda bych zde zmínila pár lidí napříč týmy, všem ještě jednou děkuji. (anisa, Morrigan, 1234NG, Quia, Mráček Obláček, Danydandaa, Noar, Tokia., Dizzouš, Justinka, sislicek, Ebbynka, portos1, Taji, Arest, Noruko, Anke, Jessicek1, Kamizak, Bárven,... a spousta dalších) 


Děkuji, že nejste bezohlední a že se s vámi domluvit dá, moc ráda všem zmíněným i dalším, kteří jsou schopni se slušně chovat, v soutěžích pomohu a dohodím.


 Zabývám se chovem Francouzských klusáků v týmu La Mort, Mortíci jsou mou srdeční záležitostí a jsem na tento náš tým a lidi v něm patřičně hrdá a neuvěřitelným způsobem vděčná. Jsou mou druhou rodinou a  nedám na ně dopustit. Působíme na české scéně společně již více než 1 rok a společnými silami zdokonalujeme toto krásné plemeno. 

Jsem jedinou autorkou básně, kterou mají Morti pod příponou, uvádím to zde proto, že jsem prý báseň odcizila jiné hráčce, která v Mortech jistou dobu také působila. V případě zájmu mohu zaslat veškeré poznámky, screeny a samotný proces vzniku básně. Rovněž mohu zaslat ukázky mých dalších básní a úryvků, na kterých v tuto chvíli pracuji.


Zestužili jsme už desítky závodů a naši klusáčci vyhrávají jak první místa v úterním Grand Prix tak jsou schopni nasbírat i více než 1000 stuh, což bylo před rokem (2022) absolutně nemyslitelné. Když jsme se zestužováním začínali, bylo tam kolem 200 závodů, v tuto chvíli je jich přes 1100 a jejich počet stále roste. 

Děkujeme všem, kteří byli ochotni upravit obtížnost jejich JC a nastavit závod dle našich potřeb. Jsme vám opravdu moc vděční a všem vám srdečně moc děkujeme. Díky VÁM jsou naši koníci schopni vyhrávat tolik stužek a díky VÁM obsazujeme přední příčky v počtu vyhraných stužek za měsíc u týmů.


Mou druhou srdeční záležitostí je plemeno Anglický plnokrevík, ačkoliv jsou v tuto chvíli mé priority jinde, moc ráda bych se k jeho chovu v budoucnu vrátila. 
 
 
  Zabývám se především chovem Francouzských klusáků v týmu La Mort, kde patřím do vedení a zároveň jsem zde i náborářem, takže v případě zájmu mi můžete kdykoliv napsat soukromou zprávu ohledně náboru. 


Nabízíme naše vypiplané valášky na vyhrání spousty stužek v klusu a zároveň pochopitelně nabízíme grandíky na úterní Grand Prix. V případě zájmu o valáška, ať už na stužky/grand prosím kontaktujte hráče Grendix97


Kdybyste měli zájem můžeme vám zajistit i dohoz do stužkových závodů. 0:) Pokud by vás náš tým zaujal a chtěli jste se o něm dozvědět něco dalšího, doporučuji přečíst týmovou prezentaci La Mort a pokud by ani to neukojilo vaši zvědavost, určitě mi můžete napsat, moc ráda vám odpovím na jakékoliv dotazy. 

 Dále jsem jeden ze zakládajích členů týmu Vie après La Mort, kde se zabýváme chovem APH. Jedná se o rekreační bezlimitní tým. Nové spoluchovatele v tuto chvíli nehledáme, ale kdybyste měli opravdový zájem, určitě můžete zkusit napsat a kdo ví, třeba zrovna vy se stanete novou součástí nejlepšího týmu APH.

Nabízíme kompletní trofej slzáčků za pasy (cena po domluvě), lze také od nás zakoupit jednotlivá zbarvení, dále nabízíme prodej našich TOP valášků na výhry v klusu (doporučujeme je především na plnění každodenních úkolů, případně na výhry u koníků, kteří mají předměty jako např. Hvězdná aura Sluneční soustavy



Náš v tuto chvíli nejlepší valášek The Chosen One, který získal přes 16200 výher v klusu. 


Rovněž se zabývám chovem Fríských koní s týmem Burns η' Dust, kde působím jako zástupce vedení. Nábor je k nám otevřen a pokud vás baví chovat toto nádherné vznešené plemeno, máte zásobu koníků na sběr RB, případně pár koníků na dohoz a ideálně i nějakého toho ručitele/potvrzovatele, moc rádi vás v týmu přivítáme! 


Jsme poměrně malý kolektiv s dlouholetou tradicí, na Howrse fungujeme pod současnou příponou od roku 2019. Naše vedoucí je Pretzel, u které se můžete o našich Frísáčcích dočíst více v její prezentaci

Co se chovu Fríských koní týče, tak u týmu « Burns η' Dust » nekončíme! Aktivně jsem se začala také věnovat chovu Fríských jednorožců, Equites Apocalypseos. V překladu název znamená "Jezdci Apokalypsy". Fríscí rožíci byli vůbec první rožíci, které jsem kdy na Howrse chovala a tak byla jen otázka času a správných lidí, než se do jejich chovu po O a G pustím.

Do tohoto týmu nikoho dalšího nehledáme. Naším cílem je pokořit 1. příčku v plemeni a užívat si každý maličký krůček vpřed. Tímto bych také chtěla poděkovat hráčce  ×FeaTári×, která mi v mnoha ohledech změnila život a otevřela oči. Je mou velkou podporou a motivací...  bez ní by tady tento tým nejspíš nikdy ani nevznikl. 

A v neposlední řadě jsem jedním ze zakládajících členů týmu ᴠᴇʀɪᴛᴀs ᴏᴅɪᴜᴍ ᴘᴀʀɪᴛ. Jak jste si již jistě všimli, tak název týmu se neshoduje s jeho příponou, název v překladu znamená "Pravda plodí nenávist" a název přípony v překladu znamená "Ti, jež jdou na smrt, nechtějí zemřít". Za obojím se skrývá spousta alegorií a jsem si jistá, že jsou poměrně jasné. 

Tým byl založen za účelem ochrany slabších plemen, především pak našich Mortů v reinu. Nehodláme Shagye zneužívat a bezohledně kazit, tak jak je to k vidění u jiných hráčů, naším cílem je pouze jistá forma právě již zméněné ochrany a třeba díky "ochutnání vlastní medicíny", některým dojde, že to není ta nejlepší cesta a že to jde i jinak. 


Nehodláme nikomu úmyslně kazit a dělat komukoliv zle, což se ovšem nevztahuje na úmyslné a bezohledné kažení ze strany jiných hráčů. 



Pokud byste měli jakékoliv otázky ohledně kteréhokoliv výše zmíněného týmu, nebojte se ozvat, moc ráda na všechny vaše dotazy zodpovím a případná nedorozumnění vyjasním



Stále chci věřit a věřím tomu, že je možné si v soutěžích navzájem pomáhat, spousta hráčů napříč týmy je toho důkazem. A jsem si jistá, že společnými silami můžeme vybudovat na Howrse komunitu, která bude vstřícná, ochotná, ohleduplná a především pak tolerantní k sobě navzájem


Jsem vděčná za každého jednoho člověka, který je ochoten změnit svůj postoj, vystoupit ze zajetých kolejí a udělat něco jinak, kterému není lhostejné to, jak se k sobě navzájem hráči chovají. Už tak se nám všem v životě děje tolik ošklivých a špatných věcí, tak proč si je dělat i ve hře? Tady nejde jen o nějaké kažení či nekažení soutěží, tady jde o celkové vnímání a způsob, jakým se k sobě navzájem chováme. 

  ∎ Neprodávám žádné koně, kteří nejsou v prodejích a už vůbec vám neprodám jakéhokoliv týmového.
∎ Nenabízím ani žádné přípuštění, ani obyčejnými koňmi a ani týmovými. 

∎ Jsem autorem fotografie a vztahují se na ni pochopitelně autorská práva
Na veškeré vaše zprávy se snažím odpovídat tak, jak je v mých silách, proto prosím mějte trpělivost a kdyby se náhodou stalo, že bych vám neodpověděla, určitě se připomeňte. Děkuji!
    ∎ Za úžasnou prezentaci děkuji hráčce Tila, která je jednou z nejnadanějších umělců, co znám 
    ∎ Přihlašuji se z více IP adres a mám jen a pouze tento účet
∎ Ze stejné IP adresy se přihlašuje i hráč Grendix97, hrál Howrse ještě dávno před tím, než jsme se my dva poznali, takže o multiúčty se skutečně nejedná :)



valer-odzn-ek-pr-hl.gif