Aktuálně tu moc nejsem, tak se nezlobte, když nebudu odpovídat a nebojte se ozvat znova. :)
Huh..                                                    No, jestli to opravdu někoho zajímá, jsem náctiletá holčina, která se učí francouzsky. Zbožňuji filmy z padesátých let, francouzskou literaturu, hudbu a koťátka celého světa. :)              Z osobností mám ráda Kurta Cobeina, Johnny Deppa, Leonarda Dicaprio, Marilyn Monroe, Angelinu Jolie nebo Tarju Turunen. :)                                    Ke koním se bohužel dostanu jen ve hře, ale raději mám realitu a jsem velmi impulsivní a aktivní člověk.:)              Dokáži být velice nepříjemná, sarkastická, ironická, náladová, sebekritická mrcha, ale to se nikoho z Vás netýká, proto se mi nebojte napsat, určitě Vám poradím, pomůžu, podpořím,.. Prostě a jasně- nekoušu. :D
Chovám koně pouze pro zábavu. Proto žádné prozatím nekupuji - nenabízejte mi je. Děkuji.                                              Takže, co vlastně chovám? Jednorožce. Začala jsem s alchateke a andalusany, kterých mám už pěkné stádečko. Jsou to pouze klisny a všechny se dřív nebo později dočkají zlatého jablka.              Dále mám pár jednorožek se starým jablkem (arab, anglán, knabstrup, frísan a tinkeři).Víc plemen v dohledné době mít nechci a většinu hříbat prodávám.  Okrajově se zabývám oslíky a shagya-araby, ale pouze pro potěšení a pro zlatá jablíčka, která postupně dostávají.                                  A nakonec, sbírám koníky do trofejí s podmínkou, že se narodili u mne.
Prodávám přednostně koně ze složky Ebenový krb a většinu koní ze složky Ostatní koně. Všichni mí koně jsou na prodej, ale každý má svou cenu, která nemusí být nízká. Jediní koně, které neprodám jsou ti, kteří ani prodat nejdou (to znamená božské koně).                                              Věčně hledám zlatá jablka, balíčky harmonie, heřiny balíčky a hestiin dar. Cena dohodou (za pasy, equus, koně, jednorožce,..). Na požádání Vám pošlu svůj seznam z ČT, ze kterého jsem ochotna prodat téměř vše za předpokladu, že to už nemám pro někoho schované, ale to se většinou nestává. :)