Frost, Xanthos1, Xanthos2, Xanthos3, Xanthos4, Xanthos5
Topaz1, Topaz2, Topaz3, Topaz4, Topaz5

Co se týče gratulací, omlouvám se jestli vám jí neoplatím zpátky, ale jsem člověk co na tohle docela zapomíná nebo je oplácím kolem 1-5 ráno.

Jen tak btw podpořte prosím moje JC. Děkuju a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png

⪢࿊⪡ Něco o mně ⪢࿊⪡

Jsem holka a je mi náct , jsem z ciziny a momentálně studuju obor Marketing a reklama. Mám ráda FPS hry jako je Apex Legends a hry u kterých můžu relaxovat a odpočinout si, jako je Howrse.
Jsem šílený blázen do pokojových rostlin a mám jich kolem 30+ a zatím neplánuji přestat s tímto koníčkem. Miluju zvířata jako jsou kočičky, koně, hlodavci a další. Na koni momentálně nejezdím ani žádného nevlastním, ale mám křečka jménem Bloom a kočičku Mourinku. Miluju žlutou barvu a hudbu, ale nemám nějak oblíbený styl, jsem spíš all-arounder. Taky se omlouvám za chyby, preferuji radši angličtinu.

⪢࿊⪡ Howrse ⪢࿊⪡

Howrse hraju už od mala, což vysvětluje moje jméno, protože jsem jako malá nevěděla co tam napsat. Ale teď už to beru jako že kapu (voda kape?), takže mi můžete říkat Kapka. :D

Snažím se chovat jednorožce všeho plemene a teď mě docela začalo bavit chovat i Angličáky. Dříve jsem se snažila chovat Fríse, ale pak jsem ztratila motivaci, zapomněla na tuto hru a když jsem se vrátila, tak už jsem nevěděla jak pokračovat.


Pro Ow: Přihlašuju se z domova a někdy i různých míst, jako je škola nebo druhý domov. Nejčastěji se připojuju z počítače, tabletu a někdy i mobilu. Prosím nebanovat.