899015b556_100718347_o2.png
 
 

Něco o mě

Nejprve upozornění - jiné koně než v sekci Na prodej neprodávám, tak mi zbytečně nepiště vzkazy.

Je mi už přes dvacet let (raději upřesňovat nebudu) a k Howrse jsem se vrátila víc než po roce a začínám hezky od začátku, tentokrát už ale svůj pobyt zde chci trochu omezit (strávit nad tím denně půl dne je už menší závislost), ale hra mě baví. Je to taková moje náhrada za živého koníka, kterého bych si někdy ráda pořídila.
 

Aktuálně

Nabízím připuštění jednorožců Qilinem. Cena připuštění 10 000eq (7 500eq + 2 500eq poplatek za veterináře). Zájemci piště do SZ.

Specializuji se pouze na plemeno  Shagya. Spolupracuji na chovu Pouštní války se zakladatelkami Madeline, jarinou, Pomstou a dalšími novými členy.  

Dále jsem zakladatelkou týmového chovu jednorožců Bani Saher Shagya Unicorn, na kterém spolupracuji zatím jen s Madeline. Hledáme nové členy, ale nejdůležitějším požadavkem je smysl pro férplay. Chceme někoho, koho hra baví a nepodporuje podvodníky. Dalším důležitým požadavkem je pochopitelně dostatek RB, schopnost si je obstarat a mít dostatek času.

Odrozené bezrožky a bezrohové mají mojí vlastní příponu Bani Saher Shagya

Z mého chovu prodávám nejčastěji hříbata. Opakuji, že jiné koně, než ve složce Na prodej, ke koupi nejsou. Výjimkou jsou valášci s příponou Pouštní války, kteří jsou vhodní na stužky, nebo do pondělního Grand Prix.
 
 

Tipy a triky

Hříběcí hry: Aktualizované po změnách 8.9.2014
1) 8 měsíců vyhřebelcovat, hrát si 30 minut, nakrmit +3, 2 hodiny box, hrát si 8 hodin, pohladit, mrkev, napojit
2) 10 měsíců vyhřebelcovat, hrát si 30 minut, nakrmit +3, 2 hodiny box, hrát si 8 hodin a 30 minut, pohladit, mrkev, napojit
3) 1 rok vyhřebelcovat, hrát si 30 minut, nakrmit +3, 2 hodiny box, hrát si 9 hodin a 30 minut, pohladit, mrkev, napojit
4) 1 rok a 2 měsíce vyhřebelcovat, hrát si 30 minut, nakrmit +3, 1 hodina box, hrát si 10 hodin, pohladit, mrkev, napojit
5) 1 rok a 4 měsíce vyhřebelcovat, hrát si 30 minut, nakrmit +3, 1 hodina box, hrát si 10 hodin, hrát si 30 minut, pohladit, mrkev

Jak na Equus a další: (alternativy k těm obecně známým - prodej koní, zaměstnání atd.)

1) Pogratulováním Topazům (the Last Airbender, Z Alagaësie, ખ ∂ινιиє HaωthიrϞe ખ, Ze Sunnydale, Z Brány Morie) 5x denně 50Equus (nebo diamant, pokud nemate divokého koně, teda alespoň v mém případě, od té doby jen eq).

2) Pohlazením Xanthose můžete získat roh hojnosti nebo energentické body pro poslední narozené hříbě.

3) Rozmrazením Frost můžete získat hypnovu přikrývku. 1x za měsíc hráč, který rozmrazuje Frost, ji může získat na svůj účet.
 
Layout designed by thera/Madeline code generated at howrseinfo.com