blank.png
Vykupuji HEŘINY BALÍČKY za 75 000eq

Koně nevykupuji

Pokud mám pas, prodám za aktuální ceny v eq. Pasové koně rovněž 

Měním koně za věci z ČT. Mám za sebou spousty úspěšných výměn a také už mám odslouženo mnoho dní ;) 
Naprosto mi učarovali angličtí plnokrevníci, takže se věnuji jen jim :o) 

Všichni koně s příponou Z vlčího potoka jsou odchováni s láskou a na slzách. Mají tedy nejvyšší možné vrozené dovednosti, jaké jsem jim mohla dopřát. Jejich matky byly připuštěny po dosažení maximálních dovedností z tréninků, závodů i vyjížděk a otce pečlivě vybírám podle GP, dovedností a samozřejmě 100 blup :o) farma BALTIMOR. takové hříbě mohu vyměnit za heřin balíček nebo 75 000 eq.

V současné době nemám doma žádné zvířátko, kromě manžela a syna ;o) ale třeba se zas jednou odhodlám a pořídím si nějakého chlupáče...zatím mě jejich náhlý odchod stále bolí...velká prodělala mrtvici a malá rakovinu..


Kód byl vygenerován Kódátorem.


Pohlaď 
Xanthos a zkus získat ROH HOJNOSTI.
Rozmraz 
Frost a zkus získat PŘIKRÝVKU.
Pohlaď 
Topaz1,Topaz2,Topaz3,Topaz4,Topaz5

blank.png
Omlouvám se, že nereaguji na zprávy. Nestíhám :)  

Mám dvě děti, které potřebují mojí pozorost  =)

Hraji teď opravdu minimálně. Starače bych potřebovala, ale nemám čas něco vysvětlovat ;)  Díky za pochopení :)
Kód byl vygenerován Kódátorem.

blank.png
Vítejte v mém JC! 

Všechny boxy mají maximální velikost, napaječku a sprchu. K dispozici máte *** western vybavení :) a cena? 20 eq/den a to na trvalo =)

Ovšem vstup do centra je omezen dovednostmi, ale mohu ustájit i koníka v tréninku (který dosáhne požadovaných dovedností v dospělosti) nebo hříbě s vrozenými dovednostmi min. 800 ). Pokud takového koně u mě chcete ustájit, pište mi do zprávy. Rezervuji box a snížím dovednosti pro vstup. (takovýto vstup do centra má ale jednu podmínku a to že koníka do tří dnů (na které bude mít rezervovaný pobyt) vytrénujete na požadované dovednosti.  

Sama chovám koníky s 5500+ dovednostmi a ustajuji ve svém centru. Ráda Vám prodám hříbě nebo vytrénovaného vyblupeného koně. Ráda poradím. Stále hledám staračky o koníky. Klidně pište, odpovím, až tu budu ;) víc na mé prezentaci.
Kód byl vygenerován Kódátorem.