blank.png
Zdravím,
říkám si tu bělinkovka. Můžete mi říkat Avees, jelikož mi to bude o něco příjemnější, ale vše je na Vás :).


Jsem náctiletá holčina, která už je s mým vlastním překvapením na střední... Věnuju se umění a podle toho i studuju. Od malička mě baví kreslit, tak jsem se vrhla na grafiku, úpravu fotek a videí aj. věci s tím související. Baví mě i hudba, ale konzervatoř stojí za prd, takže jsem skončila s hudbou jako samouk a vzdělávám se v jiným oboru :D. Jako předměty mě baví: Angličtina, matika, dějiny výtvarné kultury, výtvarka/focení a samozřejmě grafika.                                                  Chtěla bych se krom angličtiny naučit francouzštinu nebo španělštinu. Němčinu na mě netahejte :D.
Můj chov se zaměřuje na Anglické plnokrevníky a Irské tinkery. Zaměřuju se více na bezroháče, ale jednorožce se snažím pomalu rozjíždět taky.      Nejde mi o nic jiného, než DOVEDNOSTI a ČISTOKREVNOST. Chci aby koně byli šampioni a byli řazení do pořadí co nejvýš.

Přípony a chovné farmy:

Ma Cherie - zaměřeno na koně, které mám v tu chvíli nejradši, o které se nejvíce starám, závodím a mám je na chov.                              ֆɨƈӄ ɮօʏ ֆօʟɖɨɛʀ - najdete tu Anglické plnokrevníky z mého chovu.                                ᴛʜᴇ ʙᴏᴏᴍ - uvidíte Irské tinkery z mého chovu.                                                                  lðvê †hê vðïÐ - speciální a božští koně                    (najdete je pod prezentací i s datem získání*)          ᴡʜᴇʀᴇ ɪꜱ ᴛʜᴇ ʙᴏᴏᴍ - zatím nemá zaměření му ѕωєєтηєѕѕ - koně, které jsem měla ráda a už je nevlastním. Jsou tam hlavně starší koně...


Pokud mě budete chtít mít ve svém týmu, tak chci pouze říct, že některé týmy mají úplně absurdní podmínky pro členství, takže klidně pište, ale neslibuju nic (absurdníma podmínkama mám na mysli třeba "odchovej jednoho koně za den" atp. není možný odchovat 1 koně za den, možná ani za týden... samozřejmě, že to jde, ale já si s tím chci dát nějakou práci a chci, aby ti koně měli nějakou úroveň a nestala se z toho "bezvýznamná množírna", co nemá absolutně žádnou budoucnost).
Hra

Už tuto hru pár let hraju. Poslední dobou se přihlašuju alespoň jednou za den (a to hlavně i kvůli eventům :D), ale podle mých dní můžete vidět, že jsem hru hrála jen někdy. Chvilkama mě hra bavila, chvilkama ne. Je to už teda 6 let od mé registrace tady. Ráda hraju hry a když lidi vidí tuhle hru, tak jsou trošku confused, co se stalo, protože tohle nevypadá jako PvP nebo PvE hra, který hraju normálně.

Chci jen poukázat na to, že se přihlašuji na Howrse z různých IP. Na intru, ve škole, doma (no a vlastně všude, kde najdu wifi :D).

Koně, které nejsou v prodejích, neprodávám. Můžete zkusit napsat, ale opět neslibuju, že nabídku přijmu. Výměny předmětů přijímám jen tehdy, pokud předmět potřebuju a je to férová nabídka. Cena předmětů v pasech je stejná/se podobá. Neberu např. Heřin balíček za lyru...
Jezdecké centrum
Mé JC už mám taky několik let ale nikdy jsem to nebrala na takovou váhu, jako to beru teď. Říkala jsem si, že si pořádně vydělám atp. akorát mi nedocházelo to, že musí mít JC i kvalitu. Tu se v posledních měsících snažím zlepšovat a zvýšit si tak prestiž.
Snažím se do toho dát hodně, aby to opravdu mělo nějakou úroveň. Nabízím tam hromadu věcí, ale pro zatím tam mám jen 2** boxy, ale plánují se 3***. Přeci jenom je to dražší záležitost, takže to půjde postupně. Připravuji v budoucnu kupovat i zaměstnance a dávat do toho co nejvíc a aby se mi vracel dobrý feedback.
Toť zatím asi vše k mému JC. Pokud byste se chtěli prokliknout na stránky JC, tak tu máte proklik:
ღ Happy horses ღ
x
Děkuju za menší pozornost a přečtení prezentace :)
Kód byl vygenerován Kódátorem.


*Božští koně

Blitzen: 15.12.2017
Yggdrasil: 28.06.2018
Donner: 06.12.2018
Cupid: 08.12.2018
Prancer: 16.12.2018
Gingerbread: 21.12.2018
Grani: 01.03.2019
Hipparion: 22.03.2019
Blitzen: 17.12.2019
Quindecim: 09.09.2020
Thoth: 18.09.2020

*Divocí koně

Kaimanawa: 28.12.2018