Je mi náct a jsem holka, tak NEmě prosím podle toho taky oslovujte. Miluji zvířata a jednoho kocourka mám doma.                                                           Pro lepší poznání si přečtěte toto:Nemám multi! 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png                               1. "Moudřejší ustoupí" řekl mozek a opustil mě.         2. Jsem dívka, která když ráno spustí nohy na zem i Ďábel řekne ,,Sakra, ona už je zase vzhůru."         3.Na mém náhrobku bude stát:,,Na co tak divně koukáš?-.-Taky bych radši ležela na pláži.                   4.Miluji školu..když je zavřená.                               5.Co můžu udělat dneska neodkládám na zítra..Já se na to vykašlu rovnou...                                       6.Nikdy neudělám stejnou chybu dvakrát já ji udělám tak pětkrát-šestkrát však víte pro jistotu...           7.Byla jsem anděl, kterému někdo polámal křídla, tak dál lítám na koštěti                                     8.Nesnáším pavouky jak si sedí na stěně a tváří se jako by platili nájem                                                   9.Jednou mi někdo řekl že moc žiji představivostí..tak mě to vyděsilo, že jsem málem spadla ze svého jednorožce.                                                     10.Kdyby blbost nadnášela..byla bych superman         11.98% lidí si o mě myslí že jsem zlá manipulátorská mrcha ta zbylá 2% to o mě už ví.. 12.Když jsem se narodila Ďábel řekl,, No sakra..silná konkurence."                                                                                                                                                                                                                                     

Chovám především jednorožce a Anglické plnokrevníky. S angličáky teprve začínám, ale doufám že se mi podaří z nich udělat dobré koně na Grand Prix. Jakmile budu mít trofeje jednorožců tak se buď zaměřím na jedno z těch plemen nebo se zaměřím na obyčejné plemeno. 

Koně moc do prodejů nedávám, ale když nějakého koníčka budete chtít, tak mi (slušně) napište. O koně ze záložky zlatíčka si nepište, neprodám. Koně ze záložky ভবিষ্যতে চ্যাম্পিয়ন většinou neprodávám, ale když nabídnete slušnou sumu možná prodám. Věci které shánim z ČT: corne-abondance.png?2094572599proutek plodnosti.  Věci které nabízím z ČT: philotino pohlazeníkrev medusy heliův paprsekapollonova lyravoda mládíČerná orchidejpandořina skříňkaplutův pergamen


Ne, nedám vám heslo. Ne, nebudu si s vámi povídat. Ne, nedám vám pas, nejsem banka. Ne nedám vám růsťák sama je potřebuji. Ne, nedám vám sdílení účtu pokud vás neznám nebo se za vás někdo nezaručí.
Ano, přijímám přátelství. Ano, poradím vám pokud budu znát odpověď.                                                                                                                                                                                                                                                             
Pro Owa: z domácího počítače se přihlašuje moje sestra tinker2000 a občas kamarádi. Já se přihlašuji i ve škole a u kamarádů.