blank.png
Ahoj, já jsem zlatunka a na howrse jsem skoro 4 roky. Za tuto dobu už mi byl několikrát "ukraden" účet, a hacker prodal všechny mé koně. Vždycky jsem to ale nějak ustála a teď jsem ráda, že jsem tam, kde jsem. Je mi 13 let, takže mi samozřejmě můžete tykat. Když se mě budete chtít na něco zeptat, určitě napište. Ale zkuste se vyvarovat gramatických a pravopisných chyb.. za to bych vraždila :D
- Momentálně nic nechovám-
Jak jistě vidíte, mám sice dost odsloužených dní, ale jen kolem devadesáti koní. Proč? Protože mám jen pár koňských oblíbenců, o které se starám a většina koní je mi "k ničemu".  Takže skoro všechny koníky prodávám. Pokud se vám nějaký zalíbí, napište mi. Koně ale neprodávám za směšné ceny! Takže prosím jen rozumné nabídky. Samozřejmě je možná dohoda. Co se týče věcí z čt, zase jich mám až až a moc jich nepotřebuji. Hlavně z důvodu, že nic nechovám a podobně. Mám skoro všechno, tak se nebojte napsat. Věci, co jsou na HW dražší (2,3 pasy) prodávám za pasy+ equus. Ale nakonec to vyjde levněji, než v černém trhu.
Vykupuji koníky do 3000 eq. Pokud třeba s HW končíte, budu moc ráda, když mi odprodáte nepotřebné koně. Pokud mi chcete udělat radost, můžete mi poslat růstový bodík nebo vybavení.
Kód byl vygenerován Kódátorem.