Gratulace oe7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b.pnge7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b.pnge7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b.pnge7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b.pnge7e0b504610fac2eb3eaba34d6edee5b.pngplácím a občas vyhlásím i nějakou soutěž ;)

pokud by někdo chtěl abych uskutečnila nějakou soutěž o pas či něco z ČT (úkoly, kvízy.....) tak mi napište do SZ, pokud se to ujme, jistě nějakou uspořádám ;)

NOVĚ - HLEDÁM STARAČKU! (budete se mi pře sdílko starat o koníky) PLATÍM DOBŘE PASY! (pas týdně)

pokud máš zájem, máš zaručitele a zkušenosti, napiš mi do SZ ;)
jmenuju se ... Miký 

je mi ... náct 

bydlím v ... středočeským kraji 

miluju ... mého pejska Dolly a teď nově i mou malou kočičku Tigi 

nesnáším ... lidi co se nad druhými povyšují a lžou (o kradení ani snad nemluvím) ;)
Na trofeje ani moc nejsem. A že bych se speciálně zaměřovala na nějaký druh chovu to také ne :) . Koně moc neprodávám, jen občas když mám málo equusek :D . Ale pokud byste o nějakého koníka měli zájem, nebojte se napsat jistě se nějak domluvíme...

PRODEJE

- pokud byste měli zájem o nějkého koníka, napište mi a jistě se dohodneme na nějaké rozumné ceně ;)

PŘIPOUŠTĚNÍ

- pokud chcete připustit nějakým koníkem, napište mi a zase se nějak dohodneme, nepřipouštím však týmovými koňmi v aktuálním GP.

VÝMĚNY

- chcete se mnou podniknout nějakou výměnu v ČT nebo za nějakého koníka či equus? Napište ;)


- upozorňuji však že nedávám první, mám mnoho zaručitelů s kterými jsem už obchodovala a ti ví že nekradu ;) (možno vypíšu)


- P.S. na směšné nabídky nereaguju ;)



Pokud chcete s čímkoliv ve hře pomoci nebo na mě máte nějaký dotaz, či chcete pokecat (pokud na vás budu mít čas) klidně mi napište, většinou vám hned odpovím, pokud tu budu a zpráva bude napsaná slušně ;)

Pro Owa: nemám více účtů a nikdo z mé rodiny už howrse nehraje (než já), ale občas se ode mě přihlásí kamarádka nebo já od ní, také se přihlašuju ze školy....no a kde zrovna chytnu wifi, prostě všude MOŽNĚ....... Prosím nebanovat. :)