Poslední aktualizace: 29.1.2024
Prezentaci vytvořila Azalia
 
             ~The Misty Dancers~

Nabíráme nové členy!

Napiš mi       Naši koně (má část)

Historie

Historie tohoto chovu začala již okolo roku 2015. Já a můj pomocník jsme hráli a tak nějak se ocitli v týmu frísů. Ovšem naše cíle byly ještě výš. Od doby, co jsme zde začali hrát, se objevilo spoustu plemen, ale žádné, které by splňovalo všechny dovednosti pro drezuru - drezuru, cval a klus.Tím započala naše dlouhá a náročná cesta plná počítání, křížení a dalšího počítání. Nakonec však, po mnoha a mnoha generacích, tvrdá práce přinesla své ovoce. Dokázali jsme vyšlechtit zcela unikátního koně, který splňoval všechny atributy.
Léta však minula, můj pomocník přestal hrát spolu se mnou a tak tento poklad ležel dlouhá léta ladem. A čekal do doby, než bude opět nalezen. Což se stalo letos (v roce 2023, kdy počáteční genetika činila 2000 bodů) v červnu. Za tu dobu se genetika značně posunula. Ale doufám, že spolu se svými pomocnicemi dokážeme vyjít z těch tajemných mlh a ukázat tanec hodný naší pilné, poctivé práce.


O týmu

Jsme pohodová parta chovající nečistokrevné, speciálně šlechtěné knabstrupské koně. Naším cílem je nejdříve dohnat aktuální genetiku po létech neaktivity. A pak, ve stužkových závodech a snad i Grand Prix ukázat, že na to máme. Již nyní se naši koně dokáží umístit v top 1000 registrovaných.
Zaujal tě tento projekt a chceš se k nám přidat? Neváhej a napiš mi! Co ovšem budeme od tebe potřebovat? Chuť zkusit něco nového, dostatek RB (zhruba 50 na jednoho koně), alespoň 2 koníky týdně, vytvoření si vlastní přípony "The Misty Dancers", týmového ducha a připojení se na náš DC.


Členové / Nejlepší koně

Našimi členy jsou: Šári23 (zástupkyně), Renfi, MakkiSa, Foxs, Já a můj koník, hedus2002 a Neymar11.
V současné době nejlepšími koňmi jsou ti, kteří přesáhli hranici genetiky 13 000. I v novém roce nezastavujeme naše úsilí!