blank.png
16-ti letá knihomolka. Sice čtu teprve tak 3-4 roky, ale miluju to! Hlavně fantasy <3 Proto se ani moc nekoukám na televizi, což znamená, že ve filmech nebo seriálech se moc nevyznám. Na co jsem se ale koukala, byly třeba Hry o trůny, Teen wolf nebo třeba Přátelé. Jestli chceš vědět víc nebo jen pokecat tak klidně napiš ;) Budu ráda :)) 
Věci z Černého trhu běžně neměním, takže jich mám naskrbleno požehnaně :D Tím pádem kdyby jsi něco potřeboval/a a rozumně by jsme se dohodli, tak ti ráda pomůžu. :)) +předem upozorňuji, že třeba Kus oblaka je pro mě zbytečný. Hodilo by se mi třeba Zlaté jablko, kámen Mudrců nebo Balíček harmonie  ;)

Nikdy jsem nebyla zaměřená na chování určitých plemen,  ale poslední dobou hodně rozmnožuji Anglické plnokrevníky. Podle mě jsou celkem dobří. Jestli chceš, tak se můžeš podívat (záložka - Ňunánečci) a kdyby jsi měl/a zájem, jednoho ti namnožím (zájemci do zpráv) :)  
Nevím, co víc bych sem měla ještě napsat. Snad jen to, že gratulace se snažím oplácet a žádosti o přátelství přijímám po krátké konverzaci :)) Takže, to je asi vše. Jak už jsem zmiňovala, kdyby jsi si chtěl/a popovídat, pomoct nebo chtěla hříbě stačí se ozvat do zpráv ;) Díky za přečtení a užívej si hru :* +za tuto dokonalou prezentaci děkuji hráčce  Yukitoshi~ 
Kód byl vygenerován Kódátorem.


HODILO BY SE MI PÁR PASŮ!! KDYBY NĚKDO CHTĚL, ODKOUPÍM JEDEN ZA 200 000 EGUUS