Vítám tě na mojí stránce 50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec.png

O MNĚ:

Jmenuji se Anita, je mi 19 let a studuji obor geodézie a katastr nemovitostí. Mezi mé největší zájmy patří četba a filmy nebo seriály (žánry: thriller, krimi, psychologický,...), hokej - HC ŠKODA Plzeň, amatérské focení a procházky (ať už sama nebo se psem). 

CHOV:

Začínala jsem zde s chovem arabských plnokrevníků, a k tomu se teď vracím - vlastní přípona Of arabien paradise (jednu dobu jsem chovala všechna plemena, pro každé vlastní příponu). HW hraji jen oddychově. Také se věnuji chovu jednorožců, v menší míře oslů a tažných koní. Sbírám trofeje (zbarvení).

Jsem členkou nejlepšího týmu zaměřujícího se na chov andaluských koní - Sublime PRE Farasi. Pokud byste rádi připuštění nebo koupi některého našeho koně,a nebo se chtěli stát členem, obraťte se na vedoucí týmu Skříteček2 nebo na zastupkyni riky.niky (více info také v týmové prezentaci).

PRODEJ:

Prodávám jen koně, kteří jsou v prodejích, tak mi prosím nepiště: Prodáš mi toho a toho koně? Na ceně koní, kteří jsou v prodeji, lze smlouvat.

SHÁNÍM:

Pokud máte (nejlépe) čistokrevné nechtěné koně s nízký mi dovednostmi, můžete mi je házet do rezervovaných prodejů - vykoupím do 5000 e.

PRO OWA:

Přihlašuji se z mobilu, svého notebooku, ze společného počítače doma a také ve škole nebo na jiných veřejných místech. Z notebooku nebo domácího PC se občas přihlašuje i má sestřenka riky.niky. Nejedná se o multiúčet.