. 

  NovinkyNápovědaFAQFórumProdejeVolné Prezentace    
Ahoj! 
Jmenuju se Jitka a můj věk začíná číslicí 2. Pocházím z jednoho krásného Valašského městečka a víc o mě vědět nemusíte. Pokud by Vás zajímalo co mám ráda, tak je to hlavně příroda, zvířata, hudba, klavír, zpěv a špagety. Taky mám ráda sci-fi a fantasy, jak knížky, tak i filmy či seriály (např. Pán Prstenů, Narnie, Eragon, SG1 a SGA...) Tady na Howrse jsem se věnovala již od začátku chovu Hannoverů. Jsem hrdá na to, že jsem se dostala i do nejelitnějšího chovu Noble From Pandora a asi půl roku jsem se zde podílela na šlechtění Hannoverů s nejvyšším GP na Howrse. Nicméně jsem také po tom půl roce zjistila, že už pomalu trávím víc času ve virtuální stáji než v reálném životě a proto jsem s tím skončila. Nyní žádné koníky cíleně nechovám, jsem tady sice skoro každý den ale většinou hlavně večer jen tak pro relaxaci, když usnou děti. Jediné čemu se zde ještě věnuj je chov a prodej jednorožců a sbírání koníků s krásnými zbarveními ze zlatého jablka. Občas prodám nějaké hříbata a jednorožce, ale jinak už se opravdu neangažuji. 
Pořádně si přečtěte prezentaci, protože mě štve, když se někdo ptá na něco, co v ní je již napsané. A obzvlášť mě štvou dotazy na prodej koníků se stříbrným jablkem! Přečtěte si pořádně box vpravo!!! A za druhé vězte že tuny brečících smajlíků a dětské výlevy vzteku na mě neplatí, když řeknu ne, tak to znamená NE!!! Nejsem banka, nedám Vám zadarmo žádné růsťáky, equus, koně či dokonce pasy!!! Ani si o to nepište!
Koníky, které prodávám naleznete když kliknete na odkaz Prodeje v liště nad tímto boxem. Připouštění nabízím se všemi hřebci, stačí si napsat.
KONÍKY SE ZBARVENÍM Z JABLKA NEPRODÁVÁM, TAKŽE MI O NĚ NEPIŠTE!!! VYJÍMKOU JSOU KONĚ, KTERÉ JSEM DALA DO PRODEJŮ SAMA. 
Co se týče výměn, neustále hledám balíčky harmonie, zlatá jablka a heliovy paprsky, odkoupím je od Vás, pokud mám prostředky, stačí napsat.
Pokud chcete něco koupit či prodat za věc z ČT vždy dáváte první vy! Nenechám se okrást, pokud nechcete dát první, žádný obchod nebude!
Prezentace dělám v programu GIMP! Kdo se mě na to bude ptát ve zprávách jenom mě naštve a koleduje si o blacklist!!!!!!!!!! 4bf0d19a3e59333e02cd4fce8e7902ed.png?1097526923
!!!!!GRAFIKU NEUČÍM!!!!!
Pokud se ji chcete naučit, loni v létě probíhal kurz grafiky. Všehcny články můžete najít zde:
 Letní kurz na howrse.jecool.net
Umím přepisovací prezentace jako je ta moje. Pokud by jste o takovou měli zájem, můžete mi zkusit napsat, ale momentálně nemám moc času, takže čekejte spíš zápornou odpověď. Přesvědčit by jste mě mohli leda nějakým pěkným dárkem.
Mám i nějaké volné prezentace, které můžete najít ny mých stránkách
howrsegrafics.estranky.cz
a také
ZDE.
Ukázky mých prezentací můžete vidět u těchto hráčů:
i-and-howrsekikinka.kvikyvikunasvětle nebekoberazJC Zasněžená Hora, Bella Sara 85ferbuš14Kamejka
myšička66, stepanbaar,  


   
MOMENTÁLNĚ NEJVÍC HLEDÁM KONĚ, KTERÝ MÁ MAZLÍČKA VČELU NEBO BERUŠKU.
Jak už jste si všimli, jsem sběratel koníků se zbarvením, sbírám hlavně ty stříbrné. Zbarvení, které nejvíc hledám najdete na poličce pod tímto boxem, pokud jej máte a jste ochotni ho prodat, napište mi a nějak se domluvíme. Odkupuji i stříbrná jablka, které už mám, ale musí být za dobrou cenu. Koníky se zlatým jablkem odkoupím jakékoliv do 200000eq se stříbrným okolo 500000eq, záleží na vzácnosti. 
100020782-normal.png100004406-normal.png100016537-normal.png100004873-normal.png100018634-normal.png100082346-normal.png
Pár rad pro vás:

Všechny tajné stránky a pomoc při cílech najdete v odkazu FAQ v mojí liště.
Pokud máte další otázky, zkuste se podívat na web hráčky vood
ZDE
Další dobré stránky o Howrse jsou ZDE a ZDE
Pokud chcete vědět, kolik dovedností bude mít vaše hříbě vyzkoušejte dovednostní kalkulačku ZDE.
Pokud chcete vědět do jakého druhu závodu se nejlépe hodí váš kůň zjistěte to ZDE.

Kreativní prostor

Snažím se přispívat do kreativního prostoru, ale zatím mi nic neprošlo hlasováním. Doufám, že se ta smůla prolomí. 
S digitální kreslení Vás nenaučím! Ale tady máte pár stránek, kde jsou různé tipy a tutoriály, které vám můžou hodně pomoct:

Howrse Kreativně, web Jasper.19, web AlexisBB