K této hře se vracím po delší pauze a zase bych se ráda o kousek posunula ve své sbírce koní. Mým cílem je momentálně mít všechny plemena a jejich barvy včetně všech plemen pegasů, jednorožců a pegasorožců. Také všechny zvířecí mazlíčky.  50585be4e3159a71c874c590d2ba12ec_v1574161576.png.  

Prodávám koně ze složky na prodej, ale pokud by se líbil jiný koník, nebojte se   napsat. Kdyby jsme se dohodli daného koně dám do rezervovaných prodejů. !!! Koně ze složky miláčci neprodám !!! Co se týká věcí s ČT pokud něco chcete vyměnit, napište si, ale nevím jestli to budu mít, nebo jestli se domluvíme. Přátelství ráda příjmu. Jsem milovnicí zvířat. Už mi není - náct, tak se podle toho prosím chovejte. Moje nejoblíbenější barva je lagoon blue nebo tyrkys. Taky mám ráda červenou a černou. v minulosti jsem sledovala anime, jestli máte typ na nějaké, můžete napsat. Momentálně ujíždím na metalu, jsem taková gothic/notghotic metal osoba.

!!! Pozor sháním koně s toulavou duší budu ráda za každou nabídku.!!!

Budu hodně ráda když mi pošlete rb2a1af738d56da555be74920210e2babc.png 

Cvičím koně na přání, pokud chcete vycvičit vašeho koníka stačí napsat do sz. Až bude vycvičen dám vám ho zpět.

Budu ráda, když mi dáte gratulaci.

vykupuji okřídlené jednorožce cena dohodou.

Vykupuji koně starší 30 let do 45000!!!

Vykupuji koně se zj cena do 200000 v případě zájmu napište.

sháním koně s darunami cena dohodou

Sháním koně se zvířátky, cena dohodou

Vykupuji pegase cena dohodou.

Vykupuji koně se speciálním zbarvením cena dohodou.

sháním koně s alebrijemi, cena dohodou

!!!Koně co koupím nevracím!!!

Toto je oční test. Najdi malé i a zítra tě někdo obejme. :))llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllTeď hledej toto vykřičník:))... ... lllllllllllllllllllllllllllIlllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!llllllllllll......Teď najdi chybu. :))ABCDENFGHCHIJKLMN Počítej 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...Zavři oči a něco si přej...:))... -máš 5 min. na to aby sis to dal/a do prezentace.. :))..Nebo to co sis přál/a se ti nesplní.

Tuto hru hraji už dlouho, takže pokud potřebujete poradit, nebojte se napsat. Nekoušu.%3A-%29%29.png


   přibývá krádeží účtů, braňme a neříkejme naše hesla a prosby o naše hesla ignorujme. buďme čestní a spravedlivý, přeji hezkou hru.

Jsem ráda, že jste si mou prezentaci přečetli až do konce.%5E%29.png