NÁPOVĚDA A FAQ K ÚČTU SHAUN

Pod tímto účtem se skrývá dospělá holka, kterou hra i přes změny stále baví. Když na ni nemá náladu, tak ji prostě vypne, než aby tu šířila negativní nálady. Vřele doporučuji zařídit se taky tak.
Posouvání koní v prodejích
Ano, když jsem u počítače, čas od času posouvám své koně v prodejích dopředu, někdy i dost intenzivně, je to možnost zastřešená VIP účtem, kterou už léta používám a usnadňuje mi mou hru, nedopouštím se tím tedy žádného porušování pravidel.
Opravdu se ti ty jednorožky prodávají?
No jistě, jinak bych neinvestovala čas do aktualizování prodejů. Někdy se jich prodá více, někdy méně. Výpis svého účtu sem dávat ovšem nebudu...
Koupila jsi mého koně, byl to omyl, vrať mi ho, prosím.
Spoustu nákupů mi už nějakou dobu obstarává VIP účet automatem. Mám nastaveno celkem dost kritérií pro nákup. Tím, že se takto koupení koně nyní přejmenovávají na "Automatický nákup" (což lze jedině ocenit), opravdu není v mých sílách třídit a hledat vašeho koně. Stane se. Také jsem dříve neznalostí prodávala koně se Zlatým jablkem za pakatel nebo i dnes se mi stává, že v aukci přihodím místo 100.000 equus 1.000.000 equus. Nikdy mě nenapadlo chtít to po někom zpět, moje nepozornost. Vězte tedy, že rovnováha Vesmíru se dříve nebo později zase vyrovná.
Budeš si se mnou povídat?
Nebudu, ale jako jedna z mála se tu nebudu vymlouvat na čas. Takové zprávy většinou píší mladší hráči, se kterým si většinou už nemám co říct, jsem věkem trochu dál. Pokud si chci popovídat, jdu třeba někam jinam - na nějaké knižní fórum nebo fórum o věcech, které mě zajímají. Často ale tuto potřebu nemívám, mám dostatek přátel v off-line světě a nejsem dvakrát extrovertní. Pokud máš ale nějaký dotaz ke hře, klidně napiš, jestli to bude v mých silách, ráda pomůžu, bez rad zkušenějších bych se sama taky ve hře nikam nedostala.
Přidáš se do týmu?
Bohužel v tuto chvíli jsem na týmy zanevřela. Vždycky ale budu moc vzpomínat na tým ⊱ Яider øf Berk ζ ิ⊰, ve kterém jsem sama působila. Právě díky Pacce007 a spol. jsem hru lépe poznala a této partě vděčím za hodně. Můj respekt má rozhodně i tým  ωεłshεs staяs, držet se léta na prvním místě, to je fuška, navíc holky od velšů mi kdysi na Howrse srazu trpělivě odpovídaly na všechny mé dotazy ohledně hry, na to se nezapomíná.

Snad jsem tímto odpověděla na vše, čím bývám nejčastěji zahlcená, přeji příjemnou hru!