oM64bDb.png
Two brothers are going to remake the world.
I just want to have good view of the action.

Scroll


Vítám tě na svém profilu. Ne, nečekej tu nějaké sentimentální řečičky o tom, jak jsem rád/a že jsi tu zavítal/a, je to čistě tvoje věc. Nemám moc co říct, maximálně tak to, že tahle skvělá prezentace byla dárečkem k mým narozeninám od Dizzynky, které moc děkuju, stejně jako šikovné grafičce.
Mezi mé koníčky se řadí primárně koukání na anime (zrovna dokoukávám Jujutsu Kaisen=) ), čtení mangy, manhwy, rovnou i překládání pro mé osobní účely a prokrastinování, hlavně prokrastinování. Mezi mé hobby patří ale i studium psychologie, pedagogiky, všeho možného kde ale nejsou čísla. S těmi kamarádka moc nejsem.
Do žádnému týmu jako aktivní člen se nepřipojím. Mohu však nabídnout rozšíření a možná i založení. Nemohu ke Kerry Bogům a Finům.
S Dizzynkou a Kačkou čas od času vyblupíme a odrodíme nějakého rožíka kterého hodíme do prodejů, takže kdybyste měli zájem o podpoření skromného chovu tří praštěných holek, můžete si zakoupit jak u mě, tak u Dizzy či Káti v prodejích.
To, co prodávám, je v prodejích, o nic jiného si nemá smysl psát. Vykoupím však čistokrevné koně na rb či jednorožky jakéhokoli plemene. Z ČT permanentně sháním zlatá jablíčka, harmonky, kameny, achilky. Na ceně se můžem domluvit v sz, nebojte, nekoušu.
Pokud vám kazím soutěže, což se tedy dvakrát nestává protože se u mě blupí minimálně, není problém při slušné zprávě dohodit zpátky. Většinou však nechávám předhoz ve WP či v klusu než jdu spát, takže je volný pro všechny.
Žádné mulťáky nemám, přihlašuju se prostě odkudkoli to jde, ať je to telefon, počítač, kamarádky telefon, kamarádky počítač, přihlašuju se doslova všude, i z dat, školy, kde to prostě jde. Prosím nebanovat, nemám žádné mulťáky, protože by mi hru fakt nezpříjemnily.
Chodím sem už jen postarat se o herky, udělat si akci či rozhodit pár dárečků a gratulek kamarádům, občas si zachytat stříbro, jinak už mě hra nežere tak, jako předtím. 
Do přátel si vás jen tak nepřidám, mám tam jen ty, které tam chci mít či musím mít. RB nepošlu, sama spíše nějaký ocením.  Gratulky se snažím oplácet, ale občas mi prostě unikne.
Bohužel nemám zájem ani o pokec, s hrou však pomůžu pokud budu moct. Aktivně se spíše věnuji hraní rpg, čtení mangy, sledování anime a občas čtení i nějakého psychologického článku.