Hi, nejakou hezci prezentaci (i s diakritikou) sem nekdy dodam, ale ted uplne nemam cas hrat si a ucit se css, tak to tady zatim necham takto.

Na howrse si vzdy vzpomenu tak jednou do roka a pak ho hraji treba mesic. Tak sem pro jistotu dam tohle.
Aktivne hraji: NE

Jinak je fajn tady byt od zacatku a videt, jak se howrse meni, ale komunita zustava stale stejne dobra.

Rada blbnu s genetikou a dovkama Anglicaku, vzdy kdyz sem zavitam. I kdyz nejsem z tech, co jsou soucasti tymu a zenou genetiku.

O JC se snazim poprve poradne starat, i kdyz to jde pomalu. Bude to chtit jen trochu trpelivosti. Jmenuje se po prvnim chovnem frisanovi, kterym jsem se driv venovala.

Uplne prvni kun: Andalusky kun zbarveni Plavak narozeny 18. 4. 2011 (a to tehdy jeste meli fajn hrivu), protoze jsem sentimentalni/zkostnately/emocionalni clovek, kdyz ho na sve chovne farme najdete (v mym nebi totiz neni), koupim ho od vas.

DULEZITE (pro me) Kdybyste na chovne farme meli neco mnou odchovane, co ma zlate zbarveni nebo alespon paprsek a nepotrebujete to kvuli trofeji nebo na sber stribrnych jablek, napiste mi. Je velka pravdepodobnost, ze to budu chtit odkoupit :) a na cene se rada domluvim.

4/9/2021 jsem pohladila kone v bezpecnem utulku jmenem Promin :(, takovehle veci mi lamou srdce

6/13/2021 s prvnim anglicakem ziskavam 16 000+ dovek

Chovne farmy:
Karibic jsou bozani nebo sbirka starych jablek - neprodejni
Angela jsou stribrna a zlata jablka a aktualni genetika/dovky - neprodejni, ale muzete si zkusit napsat o pripousteni.
Vyhry z akci jsou, co padlo v pexesu atp. - neprodejni, protoze je to takova vystavni policka
ygg+trofeje jsou policka c.2 a takova druha sance, nez by skoncili v utulku (ja za ne mam aspon trofej). Trochu smutnejsi, jsou pripady, kdy koupim kone, aby nakrmily yggdrasila. Koneckoncu takovy taky nestoji malo, kdyz uz by jste premysleli, na cem vsem se tu da vydelat
Dia Angella je farma s mnou odchovanymi hribaty, jejichz cena je smlouvatelna, i kdyz to implicitne nedavam najevo smlouvanim v prodejich.
Ostatni kone jsou takovi ti, kterych jsem se nikdy nedokazala zbavit (mam je na to moc rada), nebo ktere koupim kvuli dennimu ukolu, obcas se tam priplete i neco, co koupim omylem a tak to davam hned zpet do prodeju.