!PREZENTACE JE STARÁ!


                      


vtejteaua.png

 Jmenuji se Sára a je mi mezi 16-20 let. Miluji zvířata a fantasy (upíři, vlkodlaci, kentauři..). Kdo by chtěl víc info, tak nechť mi napíše zprávu.

hrdostqvq.png

2afd182f90_81966270_o2.jpgglitterfy-flpbk107365658823234.gif
glitterfy-flpbk107175879523134.gif

chovslere.png

Chovám arabské plnokrevníky Aranel Nostië Arabians  a pracuji na chovu s : NatyHorses, Indian Paint

Momentálně nepřibíráme.

pipoutvyv.png

Připustím skoro každým hřebcem o kterého si napíšete. Upozorňuji, že hřebce z chovné farmy Aranel Arabians nepřipouštím.



prodejpjp.png

Můžete si napsat o nějakého koně a já si promyslím, zda ho prodám a za kolik.

Arabský plnokrevníky si můžete objednat.

jcsluc.png

JC Belliorë je jezdecké centrum, jak jste si mohli všimnout, a kdyby tam někdo chtěl mít zarezervovaný box, může si o něj napsat. I když mám plno, můžete napsat, dokoupím box. Nebo mi můžete napsat o práci, protože naše JC přijímá všechny zaměstnance.

grafikaslu.png

Avatary

Avatary můžete mít jakékoliv, stačí napsat a já se pokusím vyhovět.

Prezentace

Nepřepisovací, přepisovací, více info ve zprávách.

Nadpisky/oddělovače

Jako mám já. Více info ve zprávách.

Grafiku nekopírovat!

zksr.png

Nechcete již svého koně? Nebo někoho takového znáte? Kontaktujte nás! Váš koník se dostane do naší péče a z naší péče do lepších rukou spolehlivého zájemce.

Zakladatelky:

 Siska Kmartaka

Členi:

Runo123
GoldSara
Atta=D
Sandra2000
NamerTma
Okkykhkkrsini3
Swiki04
Cilka

52ebc54f96_86907591_o2.jpg



ptelstvslu.png

Do přátel si nepřidávám lidi jen tak. Přidávám si lidi jen do akcí, jako je třeba loterie apod, kde si můžeme pomoci jen když se máme v přátelích. Po každém skončení této akce promazávám! Nepište mi prosím zprávy typu: Ahoj, jak se máš. Ano, dříve jsem si přidávala každého a ráda si s každým psala, ale nyní už nemám tolik času. A pokud už mi píšete, je slušné pozdravit, srozumitelně zprávu napsat a podepsat se. Ty co mám v přátelích do teď si nechávám, jen jsem to trochu promázla. Pokud jste mě v přátelích dříve měli a byli jste smazáni, můžete si mě znovu přidat napsat, že jste mě měli.gratulaces.png

Gratulace se snažím oplácet ale ne vždy to stihnu! Kdyžtak se ohlaste a já to vynahradím.


A pak ještě nakonec kluby:

Jsme lidé, kteří milují a věří v draky. Pokud se chceš přidat a povídat si o těchto stvořeních! Každý kdo má draky rád, je zde milerád uvítán!
Napiš: GoldSara
Členové: Waíse néiat, Reii, Lee, Amy_Dragon, Annamaniak, TeriseQk, Horse98, crazycat, HančaaCilka, taybeta1, weweg, mipafisa, Esidara, Ještěrka12, Natushqua, rezacova.deniska, Matylda2006, bara.l, Angel 2000, Kerta, omeranč, alexa-k, tříska*, Ivi, opicka1841, pecnni, Renata-kůn, macek šandová, StormFly, Aisha Eliška, antona, PODKOVA.V, Hannoverka, Maruška4, maru9, Hobiťačka, Mišička12, vločka 1, riko7, kikča123, Snezenka, zojik, Sára CHlupova, Felas, KAKTUSÁČEK, pholnova, Kirrow, angiee, janddor, klémanta, prusko, bobova, bledule, viherce, pupu2yl, pampinka, uniko, evulínek, Kijára, gaston1, ASTRID