blank.png

Ahoj, jsem prakticky vzato celkem průměrná na půl introvertní a na půl extrovertní potvora, která díky tomu nikdy nezapadala do žádné skupiny, pár let jsem jezdila na koních, mám lehce psychopatické sklony, přirovnala bych se spíš k něčemu mezi Dark Jedi a Sith, ale to je na delší filozofickou debatu. Dále jsem racionální a přemýšlivá a jsem whovianka.


Jsem fanoušek různých filmových sérií mezi moje nejoblíbenější filmy patří Star Wars,, Star Trek komiksovky, Bondovky, Riddick, Rallye smrti, Postradatelní, MIB,... I samostatných filmů, které vypisovat by byla jen ztráta času.

Ale více než filmy jsem si oblíbila seriály. 
A pak je tu výčet spousty seriálů, které jsem si oblíbila, takže: 
Doctor Who, The Expanse, Tochwood, Peaky Blinders, Sherlock, Dirk Gently´s Holistic Detective Agency ,všechny Star Gate, Orphan Black, SW The Clone Wars, The Defenders (DD, JJ, IF, LC), The Punisher, Agents of SHIELD, nové Star Treky, Galavant, The Handmaids Tale, The Man in the High Castle, Hannibal, Dexter, Legion, , Dark Matter, Killjoys, 12 Monkeys, Travelers,  atd.. + si ráda držím přehled, takže tohle je jenom prozatímní výsek té hromady a ani náhodou to není nijak seřazené.


A potom jsou tu seriály, které ráda sleduju, nebo jsem sledovala, v televizi. Mentalista, N.C.I.S., The Big Bang Theory, Alphas, Warehouse 13, Jmenuju se Earl, Simpsonovi, Futurama.


Zároveň za poměrně důležitou součást svého života považuji hudbu a to i přes to, že trpím chronickým hudebních hluchem. Tím pádem také na žádné nástroje nehraji a už vůbec nezpívám (pokud nejsem sama a to jenom se sluchátkama, protože nejsem schopná sebe samu poslouchat). Nicméně pěknou hudbu si poslechnu ráda a to je: Green Day, Linkin Park, My Chemical Romance, Rise Against, Three Days Grace, Skillet, The Offspring, Marilyn Manson, Powerwolf, Demon Hunter, Cold Black, Starset, Five Finger Death Punch, Apocalyptica, Spineshank,  Blacklite District, Disarmonia Mundi, Dope, Powerman 5000, Oomph!, Blue Stahli,...


Tak to je o mně asi všechno a vlastně víc, než kdokoli potřebuje vědět. A pro ty, kteří to dočetli až sem:

Zbytečně jste promrhali pěkný kousek života.

Howrse už hraji spíše odpočinkově, ačkoli tu pořád obstarám takové ty nejdůležitější věci, mírně se zapojuji do akcí a hlasování v KP.
Co se týče přátelství, tak ty přijímám, ale bylo by fajn mi alespoň napsat, proč mě do přátel chcete, i kdyby to měla být ta největší labilita. Např. protože mám taky rád/a DW (nebo jiný seriál/film); chci mít co nejvíce přátel; chci mít v přátelích někoho, kdo také už moc nehraje; chci si přidat někoho, kdo má nejvíce arabské plnokrevníky; protože mám taky rád/a drsnější věci atd... Jde jen o to, abych si k vám něco přidala a pak vás omylem nevymazala.
Gratulace se snažím oplácet a podle mého se mi to celkem daří, ale když neoplatím, nechte to být a nerýpejte se v tom, zase tolik mi na gratulacích vážně nezáleží.

Mými favority se zde stali arabští plnokrevníci.
Původně jsem se zabývala jejich chovem a snažila se zvyšovat GP, ale po čase mě přestalo bavit trávit u toho tolik času, celé odpoledne se proklikávat skrz koně a pořád dělat to samé, nehledě na to, že ať člověk dělá, co dělá, nikdy nebude mít takové výsledky, jako ti, co si kupují pasy, a tak jsem toho nechala a zaměřila jsem se sbírání zlatých a stříbrných jablek, spíš tak nějak pasivně, pokud v ten měsíc projde nějaký pěkný výtvor spolu s nějakou novou pěknou krajinkou, do které bych si jej mohla dát, tak vyhrabu nějakého z mých koní a dám mu nějaký pěkný kabátek, ačkoli ho pak stejně nechám ležet "ladem," je to lepší než nic, alespoň pro mě.
ANO
- Přidám si vás do přátel
- Popovídám si vámi
- Poradím, když budete chtít
- Pomůžu vám s cílem, když to bude v mých silách
- Vyměním předměty, když dáte dobrou nabídku

NE
- Nic vám nedám zadarmo (koně, předměty,..)
- Neurážejte mě
- Nekoupím si vašeho koně

ANO i NE + "dodatky"
- Přidám se do klubu, pokud se týká DW, nějakého seriálu nebo filmu.
- Pokud mi píšete, tak prosím slušně a pokud možno a se správnou gramatikou (jistě, nikdo není neomylný, ale pište alespoň tak, aby věty dávaly smysl a aby tam nebyly bríle nebo věci byli apod.)
- Při loterii přijímám všechna přátelství, ale po loterii mažu
- Pokud si ode mě nějakého koně koupit chcete, tak se raději nejdříve zeptejte, jestli je na prodej.
- Pokud chcete něco vyměnit, tak za nějakou adekvátní cenu



Momentálně koně neprodávám, většinu z z nich mám kvůli trofejím a moc mě nebaví zjišťovat, jestli toho koně prodat můžu, nebo nemůžu.
Jestli jsou koně, o kterých jsem si jista, že je prodat můžu, jsou to hříbata ze sekce Ostatní, možná i jiní koně z té složky, ale to se mi nechce zjišťovat.
Pokud něco sháníte, klidně mi napište, vzhledem k tomu, že Howrse hraji spíše pasivně, tak u mě najdete v podstatě všechno, takže jestli hledáte něco, v podstatě cokoli, tak mi klidně napište, je totiž velká pravděpodobnost, že to budu mít a budu to ochotná za něco vyměnit, jedinou výjimku tvoří asi jen kámen mudrců a zlaté jablko, jinak mám snad všechno a jsem ochotná vyměňovat.
Co bych chtěla dodat, tak toho moc není. V první řadě bych poděkovala Jasper.19 za tuhle prezentaci. V té druhé bych podotkla, že je možné, že se občas přihlásím ze stejného počítače jako někdo jiný, v tom případě to bude z knihovny. A zatřetí se chci omluvit, pokud čtení mojí prezentace někomu zabilo kus z jeho nicotného života. (A teď opravdu, kdo se urazil, že jsem použila slovo nicotný? Nicméně jestli jste se urazili, tak pak se zapřemýšlejte nad velikostí jenom téhle planety a všech těch katastrof jenom tady a také co původně byla, pak se zapřemýšlejte, kolik lidí už se narodilo a kolik zemřelo a kolik jich za sebou něco výraznějšího zanechalo, také můžete přidat zamyšlení nad tím, jak je asi celý vesmír veliký a teprve potom se podívejte na sebe a buďte k sobě upřímní, vážně je jeden malý človíček tolik důležitý? Odpovím za vás - není, ani vy a ani já, tak si přestaňte stěžovat.)
A ještě jedna malá věcička, zdroje obrázků dole v prezentaci:
http://www.deviantart.com/browse/all/?q=doctor+who+stamp&offset=0
http://www.deviantart.com/browse/all/?q=wibbly+wobbly+timey+wimey+stuff+stamp

Kód byl vygenerován Kódátorem.

pp,550x550.u2.jpg

Doctor Who


Waving Doctor Stamp by TwilightProwlerThe Doctor by BlueRavenAngelDoctor Who - Logo Stamp by dA--bogeymanStamp :: I (Heart Heart) Doctor Who by homestucktroll123Tenth Doctor Stamp by TwilightProwlerDoctor Who Stamp by Zalina678Field Doctor Stamp by TwilightProwlerStamp Doctor Who by DwayneFDancing Doctor Stamp by TwilightProwlerDoctor Who Stamp by KachiWhoDW Hello Ninth Doctor Stamp by TwilightProwler12th Doctor - 02 by selfmadecannibal:.Stamp::Doctor Who Quote.: by LordOfPastries12th Doctor - 01 by selfmadecannibalDr Who faces Stamp by TwilightProwlerStamp: Doctor Who - Clara's catchphrase by LuLuLunaBunaDW TARDIS Stamp by TwilightProwlerDoctor Who Quote S4E9 by IanFry17DW Weeping Angels Stamp by TwilightProwlerSonic Screwdriver Stamp by Kezzi-RoseTARDIS Stamp by CarthorisHeartbeat Stamp by pixelworldsDalek Stamp by CarthorisDW Dancing Ood Stamp by TwilightProwlerDW Dalek Stamp by TwilightProwlerDW Nine Grin Stamp by TwilightProwlerDW River Kiss Stamp by TwilightProwlerDW Ten 3D Glasses Stamp by TwilightProwlerDW Master Frown Stamp by TwilightProwler12th Doctor Eyes Stamp by lapraskingDW Ten + Donna Sass Stamp by TwilightProwlerDW Silence Stamp by TwilightProwlerI'm the Doctor. by SpecialAgentArtemisDW Nine and the Nanogenes Stamp by TwilightProwlerDW Ten + Donna Slap Stamp by TwilightProwlerDW Eleven Thumbs Up Stamp by TwilightProwlerEmpty Child Stamp by CarthorisDW Opening Logo 2010 Stamp by TwilightProwler12th Doctor - 03 by selfmadecannibalDoctor Who: Gallifrey by Maleficent84Stamp Bow Ties Are Cool by yellowo4Hello, Sweetie - Group Stamp by NessarieDW: Newer Doctor Who Logo Stamp by randomkiwibirdsDoctor Who ~ Tenth Doctor ~ Stamp 3 by KiraiMiraiDon't Blink-stamp by Zellykats-StuffTARDIS stamp by Zena-XinaDon't blink by BlueRavenAngelExterminate! by Kaori1313Bad Wolf Stamp by Leathurkatt-TFTiggyWibbly Wobbly Timey Wimey Tardis Stamp by TECHNlCOLOURED
Ninth Doctor Stamp by CarthorisTenth Doctor Stamp by CarthorisEleventh Doctor Stamp by Carthoris
Torchwood Stamp by LittleCrowStudioT O R C H W O O D Fan - Stamp by tiogawhitewolf

Ostatní

-Kdo strká hlavu do písku, neměl by zapomenout, že mu je stále ještě vidět zadek. 
-Láska sice zahřeje... ale uhlí je uhlí... 
-Není důležité zvítězit, ale nasrat toho kdo nás porazil. 
-Rozhodla jsem se, že budu žít věčně. Umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. 
-Učený z nebe nespadl. A když, tak se stejně zabil. 
-Stát se opravdovým debilem je těžké. Konkurence je vysoká. 
-Život je super, ale lidi jsou hajzlové. 
-Chybovat je lidské - svalit chybu na druhého ještě lidštější. 
-V každé organizaci je vždy aspoň jedna osoba, která ví o co jde. Tu je třeba najít a zastřelit... 
-Pořádek je pro blbce, jen inteligent zvládá i chaos… 
-Optimista se učí anglicky. Pesimista se učí rusky. A já se učím střílet… 
-Život je hra bez pravidel... tak začni podvádět. 
-S poctivostí nejdál dojdeš, ale nepoctivci jsou tam dřív
-Lidé bez vlastního názoru tvoří veřejné mínění. 
-Každý člověk je jedinečný a neopakovatelný. Zřejmě dosud ještě nikdo nestál za zopakování. 
-Hloupost má mnoho podob. Samé známé tváře. 
-Kdykoliv mám problém, začnu si zpívat, pak si uvědomím, že můj zpěv je mnohem větší problém. 
-Byla jsem anděl, kterému někdo polámal křídla, tak dál létám na koštěti.
-Nikdo učený z nebe nespadl, ale debily jako kdyby házeli.
-Když ti někdo řekne, že čas zahojí všechny rány, tak mu dej přes hubu a řekni : "Neboj, za chvíli to bude dobrý."
-Honem si něco přej, padá server.
-Život je boj, tak se tu pozabíjejte a já bych s dovolením prošla.
-Teorie je, když všechno víme, ale nic nefunguje. 
Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo neví proč. 
My jsme spojili teorii s praxí, nic nefunguje a nikdo neví proč.
-Nezoufejte, že nejste nejchytřejší. Amatéři postavili Noemovu archu, profesionálové Titanic.
-Někteří lidé jsou jako pružiny - úplně k ničemu, ale je sranda sledovat, jak padají ze schodů.
-Dříve jsem trpěla schizofrenií. Ale už jsme v pohodě, děkujeme za optání.
-50% teenagerů vidí život optimisticky, zbylých 50% nemá na drogy peníze.
-Jednou jsem zkoušela jaké to je být normální. Nejhorší dvě minuty mého života.
-S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní.
-Blbý nápady neexistujou. Jen blbě provedený skvělý nápad.
-Jste to, co jíte. Jezte hubené lidi.
-"Skvělého chlapa najdeš na každém rohu," řekl Bůh Evě a udělal Zemi kulatou..