blank.png
 Jsem už oldschool hráčka Howrse. Tento profil jsem si založila sice v roce 2015, ale na Howrse jsem byla daleko dřív. Při karanténě jsem opět začala po dlouhé přestávce hrát a jsem tady každý den. Snažím se oplácet všechna Vaše blahopřání, ale někdy to prostě přehlédnu, tak se dopředu omlouvám. Co se týče chovu, oblíbila jsem si chov fríských koní, které se snažím blupit - mí nejlepší koně mají zhruba 9000 genetického potenciálu. Kdybyste někdo měl zájem o nějakého takového koně, dejte mi vědět.
Momentálně prodávám koně, které blupím. Avšak koně, které nabízím k prodeji máte na farmě jménem "Na prodej". Můžete si klidně, jak již jsem psala výše říct o koně. Nedělá mi problém Vám ho za nějakou částku, na které bychom se domluvili vyblupit. Každopádně, pokud by Vás zaujal nějaký kůň z mých farem, dejte mi vědět a pokud mi to bude vyhovovat, můžu Vám ho prodat.
Hledám kámen mudrců, klidně dávejte nabídky!
Podle mé prezentace si můžete všimnout, že mám hodně ráda seriál, který je sice anime, ale úplně super, který se jmenuje anglicky "My hero academia." To je všechno, pokud máte nějaké otázky, dejte vědět.a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png