Pokud budete mít chvíli, můžete se zastavit zde a pogratulovat kamarádovi.

Banner-about-me.png
Odr-ka-3.png Jmenuji se Tereza, je mi 24 let a jsem již pracující osobou. Howrse hraji už dobrých 12 let (trochu dlouhá doba...).
Odr-ka-3.png Jsem majitelkou dvou absolutně úžasných králíčků. Z toho důvodu jsem si zde na Howrse udělala takovou menší sbírku s králíčky z parohů, jsou to moje           srdcovky. Kromě nich mám i pejska, takže menší sbírka pejsků z parohů také neuškodí... A kočky z parohů jsou jen hezký bonus.
Odr-ka-3.png Volný čas trávím momentálně pouze na Aion Classic nebo na League of Legends. Dříve jsem aktivně sledovala anime a kreslila, ale na to se už prostor                 bohužel nevyskytuje. Co u toho nesmí chybět je nějaká ta hudba. Není den, kdy bych zvládla fungovat bez písniček.
Odr-ka-3.png Nejsem moc zajímavou osobou, takže tohle vám bude muset bohužel stačit.. Pokud budete mít otázky nebo mít chuť si jen tak s někým popovídat,                       soukromé zprávy mám otevřené.
Banner-important.png
Odr-ka-3.png Grafiku již z časových důvodů nedělám. Jediné na co mám čas a chuť je sem tam si občas udělat avatar a takovéto bannery. Pokud budete chtít přeci jen             zkusit štěstí a chtěli nějakou grafiku, můžete mi napsat do soukromé zprávy. Pokud vám bude stačit takovéto jednoduché provedení samozřejmě.
Odr-ka-3.png Do týmů se nepřidám. S aktivním hraním jsem již dávno skončila a jako sběračka už funguji někde jinde.
Odr-ka-3.png Koně na prodej naleznete v prodejích. Pokud v prodejích není, můžete zkusit napsat do soukromé zprávy s odkazem a nabídkou. Rezervace jsou                           samozřejmě možné, ovšem za předpokladu co nejdřívějšího odkupu.
Odr-ka-3.png Pokud by se u vás vyskytl králíček z parohů, kterého nevlastním, určitě se mi ozvěte! Sbírku králíčků pořád udržuji i přes mou neaktivitu.
Odr-ka-3.png Ráda bych na závěr poděkovala za přečtení prezentace. Také budu moc
ráda za propagaci pomocí jedné z mých stampsek (oplácím, nebojte se ozvat).                 Gratulace rovněž oplácím když to stihnu.

Banner-propagation.png
X1 | X2 | X3 | X4 | X5 | Jack Frost | T1 | T2 | T3 | T4 | T5


Stamps-Hime-21.png Stamps-Hime-20.png Stamps-Hime.png Stamps-Hime-18.png Stamps-Hime-15.gif Stamps-Hime-12.gif Stamps-Hime-9.gif Stamp-Hime-4.gif Mr-Black-stamps.png

Gusty-stamp.png buttonek.png 
742609850-orig_orig.gif Stamps-Lux.png Stamps-Yuumi.png Stamps-Akali.png Stamps-Ahri.png Stamps-Yukine.png Yato-1.gif 

Gou-Buttonek.gif Stamps-Ahri-the-baddest.png Stamps-Ahri-The-Baddest-cool.png a32fd1_ffe680683e13445fa94f9c6f30007923~mv2.gif 
league_of_legends_stamp_by_simoverde-d3gk66m.gif