- Jak už jste si možná všimli, jmenuji se Yukio. Jsem (ne)normální kluk, který nemá moc času, ale i tak ho tráví tady (pokud ne zrovna tady, tak u jiných okrádačů času..)

- Mám spoustu zájmů a při mém časovém vypětí na ně nemám skoro nikdy čas. Mezi ty nejzákladnější (na které si čas udělám skoro vždy) je poslech hudby, čtení, kreslení. 

- Miluji zvířata. Ohledně zvířectva co mám doma~ Dva kocourky. Černobílého Fraye, a jednookého mourovatého Odina. Kočičáků bych chtěl mnohem víc, ale přítel nechce dovolit. >.< Jsem vášnivým akvaristou. Sic jsem teprve začátečník, ale rozjíždí se mi to doma jako mor. 12 litrů akva s bettou, 96 l s živorodkami a 20 l s miminy živorodek. Dál mám svařený stojan na 300 litrů a dvě menší akvária, která plánuji. 

- Myslím, že víc už o mé osobě nepotřebujete vědět. Jestli jste však zvědaví a chtěli byste nového kamaráda, klidně mi napište. Nekoušu. 


- Sháním barevné vybavení.

- Sbírám drobnosti z Černého trhu a koně s jablíčky, abych jich nasbíral co nejvíce a pak mohl na narozeniny obdarovávat hráče. Vždy si jednoho vyberu, pošlu mu nějakou drobnost a blahopřání do zpráv. Tohle začnu dělat, až budu mít od každé drobnosti alespoň 50 kusů.

- Prodávám koně na trofeje, které mám navíc.  Každý kůň je pojmenován podle svého zbarvení, aby se v tom lépe orientovalo. Pokud budete mít o některého koně zájem, nebojte se napsat.

- Koně se zlatým a stříbrným jablkem neprodávám. 

- Rekreační chov jednorožců s příponou  ѕαяνιραιηєη. Snažím se o chov všech plemen s rohem, který se pomalu rozrůstá. 

- Rekreační chov Fjordských jednorožců, pro které mám jinou příponu než pro ostatní rožce, protože jsou pro mě výjimeční.

- Možná jste si všimli, že mojí obyčejní koně mají rozdělených mnoho přípon. Jde vlastně jen o škatulky, takže každé plemeno (několik plemen) má vlastní příponu, které se budou postupem času rozrůstat, až bude mít každé plemeno svou. 

- Obyčejné koně chovám převážně na trofeje. Všichni mí trofejoví koně jsou čistokrevní. Ti co čistou krev nemají mají jednotnou příponu  ~from North Land~ a nejsou s ostatními koňmi v chovné farmě, ale zvlášť.

 - Neustále se snažím pořádně rozjet rekreačně chov tažných koní s příponou vαєℓταvα нєνσηєη , jen na ně bohužel nezbývá moc času.


- Závěrem bych chtěl velmi poděkovat hráčce Gipsík za úžasnou prezentaci. Jsi skvělá Gips! 

- Jestli máte o něco zájem, nebo si chcete jen popovídat, či poradit s chutí do toho a napište mi. 

- Ze stejné IP adresy se přihlašuji já, můj přítel (Akärrio) a moje sestra (Já a můj koník)děkujeme za pochopení.