Vítám Vás u mě na profilu. Nejsem tu nová už dříve jsem hrála pod stejnou přezdívkou, ale kvůli neaktivitě mi byl účet smazán. Mám ráda skoro všechna zvířata, kromě zástupců hmyzí říše. Asi jste si už všimli, že jsem nemalý fanoušek Harryho. Mezi mé koníčky patří kresba, amatérské psaní povídek, poslech hudby četba. Jestli chceš vědět něco víc napiš.
Momentálně nic 568c3842c2bcbdd03b18b49a3284e7d5.png
Ano přijímám žádosti o přátelství, ale po dlouhé neaktivitě mažu. Nabízím připuštění tak si klidně napište. Odepisuju na zprávy ale někdy to může chvíli trvat (nemusíte vykat, ale pište slušně). Pomůžu při soutěži (pošlu los, kliknu na piňatu, atd.), pomůžu s denním úkolem, pokud budu moct.
Ne nedaruju koně, pasy, equus ani RB! Nedám vám své heslo!!! Nevracím koupené koně. Nedělám dohoz.
Chovám všechna plemena, ale nejvíce se zaměřuji na anglické plnokrevníky. :)
Na prodeji skoro všech koní se můžeme, ale i nemusíme domluvit. Neprodávám stříbra. Můžete mi nabídnou svého koně, ale rozhodnu se sama, jestli ho koupím. Právě sháním koně s mazlíčky, které ještě nevlastním a plemena jednorožců do sbírky.

Chceš-li rezervovat box napiš. V současnosti mám 100 3*boxů a budou přibývat. V každém boxu je sprcha i napáječka.
Nabízím krmivo, oves, mrkev, drť, deky, bandáže a čabraky, 3*sedla a uzdečky. Ustájení většinou prodlužuji.
Sháním kusy oblaku, kameny mudrců a achillovy paty!!! Lze se domluvit i na jiné výměně. Vyměním barevné vybavení za jiné barevné vybavení nebo dle dohody.
Tuto překrásnou prezentaci mi vytvořila hráčka Baki Raaf. Tak to bude zatím vše ahoj.