Vítám Tě u mě na profilu, jestli se chceš něco o mně dozvědět, můžeš číst dál. 

Jsem normální děvče, které má spoustu snů a přání a samozřejmě i životních cílů. Mou životní náplní je hlavně hudba. Hraním utíkám od reality a zažívám jedny z nejkrásnějších chvil v životě. Jsem muzikant tělem i duší a nelituji dřiny a trpělivosti, která mě dostala až do jazzového bandu a dechového orchestru. 
Můj život tvoří mimo jiné kočičák a psisko, kteří si prošli temnou minulostí a mnoho dalších živočichů, kteří mi prošli pod rukama. Jsem aktivní ochranář a eko nadšenec, ale všeho s mírou, nejsem žádný "ekoterorista". Nicméně zastávám názor, že příroda je náš matečný život a proto se k ní musíme chovat s úctou a respektem a to, co si z ní vezmeme, jí musíme dvojnásobně oplatit.
Kromě již zmíněných jsem např. nadšený zahradník, vášnivý sběratel a renovátor starého nábytku, věrný čtenář knih, okouzlený student ruštiny, či milovník vody.  A samozřejmě moc ráda vařím a peču. Jak už vypovídá má přezdívka, kouzlím s bezlepkovou moukou.
Když mi budete chtít napsat, nebojte se, ráda s Vámi hodím řeč.

A ještě pro OWÍKA: z téhle IP se přihlašuje více lidí, a proto bychom byli rádi, kdybyste nám nesmazali účty. DĚKUJEME. 

Po domluvě Vám prodám mého koníka, připustím a i na zakázku připustím mou klisnu a narozené hříbě Vám prodám. Můžete mi i zkusit nabídnout Vaše koníky.

Mám zájem o koníky s mazlíky, které ještě nemám, piště prosím!!!! 

 Ráda vyměním věci i za koníky. Z ČT mám skoro vše, nebojte si napsat.

ANO - ráda Vám pomůžu, poradím, přidám do přátel, PŘI SLUŠNÉM CHOVÁNÍ S VÁMI VYMĚNÍM ČT, PŮJČÍM EG, POŠLU RB. 

NE - se vším se Vám budu snažit vyjít vstříc, ale některé věci splnit nemůžu


„Žij tak, jako kdyby byl tento den tvým posledním. Ráno je nejisté, včerejšek ti už nepatří, pouze dnešek je tvým.“
                                                              Maxmilián Kolbe 


„Představuj si, že každý den, jenž se rozzářil, je tvůj poslední. Vděčně pak přijmeš každou hodinu, se kterou tvoje naděje již nepočítala.“
                                                               Quintus Horatius Flaccus
Tohle jsou mé dvě rady na závěr, podle známých citátů. Važte si i maličkostí a hlavně věcí, které jsou pro Vás samozřejmé, např. chůze, vidění, řeč,... nikdy totiž nevíte, kdy se něco v životě semele a v sekundě se vám obrátí celý život naruby a už nikdy to nebude jako dřív. Píši z vlastní zkušenosti.. všechno samozřejmé jsem si uvědomila až poté a dala bych cokoli, kdybych mohla alespoň na den zapomenout a žít jako předtím, než se mi obrátil celý život naruby.