Jak ze jména vyplývá, jsem ženského pohlaví, prozatím nesu titul slečna.  Jsem studentka oboru kadeřnického, na který jsem přešla z koní. Mám v plánu pokračovat na nástavbě a dovršit mé vzdělání maturitní zkouškou, samozřejmě úspěšnou. Plnoletosti jsem sice již dosáhla, ale nepokládám se za nějak starší. Ráda dělám všelijaké blbůstky. Nebojte se mi napsat a ve zprávách mi prosím tykejte...je to přeci jenom osobnější. Odpovídám jen na slušně napsané formy zpráv. Nehodlám se zabývat individui, kteří neznají co je to slušné vychování. Děkuji za pozornost. Za případné chyby se omlouvám.
Ambasadoři
Tak i já jsem kandidovala na post ambasadora. Rozhodla jsem se ku tomu proto, že hra již není co bývala a stává se méně zábavnou. Samotnou mě to mrzí, hra pro mě vždy byla srdcovkou. Poslední dobou mě ale hra přestává bavit a tato novinka mi dává šanci opět zařadit hru mezi zábavnou jako kdysi. Co je mým cílem? Určitě udržet měřič na pasy. Žádné ČT. Pasy! Kdyby to šlo, šla bych bojovat i za pasové koně, ale to už je asi dávná historie, kterou tvůrci spíše měnit nebudou než budou. Jsem ten typ člověka, co rád naslouchá druhým a dle toho jedná. Chci tedy naslouchat vám a dupat na vedení, bude li váš návrh přijatelný. Bojujme společně pro lepší zítřky s howrse. :-)
Jsem členka několika týmů, avšak ne ve všech působím. Jsem aktivním členem týmu Hexenbiest of underworld, Turpe deos a The curse of Irish hunter. Nechovám nic mimo týmy...ani by mi na to nezbývaly finance. Aktivně se nepřipojím do žádného dalšího týmu, avšak jsem ochotna rozšířit.
Prodávám pouze ty koně, co jsou v prodejích. Je snad zbytečné, psát si o jiné, ale hlavu za to netrhám. Kde mám uvedeno smlouvání, tam je to oprávněně a můžete podávat nabídky v SZ. Samozřejmě z 200K neslevím na 50K a pod...Preferuji např. náhradu Eq za pas a naopak, popř. věci z čt. Prostě kombinací předmětů (čt, pasy, Eq). Popř. slevím o nějaké malé procento.
Vykupuji diovy tyče, oblaka v následujících cenách:
Diovky výměnou za ČT (poseidon, lyry, paprsky, přikrývky apod...), za Eq
Oblaka cca 200K/kus 
Grafiku na přání nedělám a to hned z několika důvodu. Jeden velký důvod je ČAS. Jsem ráda, že stíhám BLUPit. Další důvod je nálada. Ne vždy ji mám. Díky těmto důvodům vždy nestihnu prezentaci do daného termínu. Navíc někdy prostě ztratím inspiraci...
Poradím, popovídám si, seznámím se. Pokud slušně napíšete, já slušně odpovím. Opak si domyslete. Pokud vám kazím BLUP, stačí napsat milou formu zprávy a věřte, že se domluvíme. 
Nedám vám nic zadarmo. To dávám jen svým beruškám, co si to zaslouží. Ani se nepřidám do vašeho týmu, nestíhám ani ty svoje. A též vám neudělám grafiku. :))
Z duše nesnáším všechny, kteří kazí soutěže ostatním a jsou natolik bezohlední, že jim to je úplně jedno. Jsou to většinou VIPáci, co sežrali moudrost světa, ale automat ovládat neumějí. Tleskám jejich logice. S takovými lidmi neobchoduji už z principu.
F3na, Níké, Adélísek, MonnHauser, firi03000, Chamtivá myš ^^ , Venezia, MifakM, ajdula, TomášekJsem (koho zde nemám uvedeného a ručím za něj, nechť se mi ozve do SZ..nevybavuji si všechny) 
Paty 29 - bezohledně kazí soutěže
Na howrse působím přes 6 let, takže nováček rozhodně nejsem. 2 roky jsem si z toho dala pauzu. Vzhledem ke zrušení pasáků, přestává mít howko definitivně logiku a smysl. Snažím se udržet ze všech sil při VIPku. Jakmile nebude aktivní VIP, nebudu aktivní ani já.