Věřte tomu nebo ne; když mě budete 2 hodiny přemlouvat abych vám prodala stužáka za 20 000 equus, nedostanete stužáka, jen pěkné místečko v blokovaných účtech. Ráda si popovídám, ale buďte připraveni na černý humor XD Žádosti o přátelství přijímám, a kdyby jste mi chtěly dát dárek, růsťák je nejlepší volba XP Kdyby jste měly otázky, pište do SZ a ráda vám je zodpovím.
Je mi 12 let, ráda jezdím na koních (ano i v reálu XD), kreslím a zpívám. Jestli by někdo chtěl, abych mu nakreslila nějakého koně nebo jiné zvíře, napište do SZ(lidi kreslit neumím). Ráda hraju Pokémon Go , sem tam se podívám na nějaké anime.. Zabývám se Anglickým plnokrevníkem. O  jejich prodeji se dočtete v Prodeje a Výměny. 
Můžete si napsat o koně ze ZUZ (mnou odchováni-dohodneme se na ceně.               K VÝMĚNÁM: aktuálně scháním Vodu mládí a kámen  mudrců Kdyby ste něco z toho měli a byli ochotni to vyměnit, napište do SZ a domluvíme se.                            NA PRODEJ JSOU I KONĚ VYCHOVANÝ NA HERÁKU!!!
Ohledně kreslení zmiňovaném v Já a můj chov: Mohu nakreslit kreslené zvíře (což je logicky lehčí), nebo také realistickou kresbu. Kreslím černobíle; tudíž tužkou. Pro ty co zajímá, jakou hudbu poslouchám; Já sama nevím XD Poslouchám úplně všechno co se poslouchat dá( podobně to mám i s jídlem XD). Zpívám ve školním sboru, ale není to žádná sláva.