Ahoj a4bc962b6472bd3fac0f915a0ff0c336.png
Mé jméno je Shetlandponny123, jsem neplnoletá dívka s životem plným zvířat.
Miluji psaní a ráda bych se stala spisovatelkou, dále zbožňuji hudbu a samozřejmě ježdění. Jezdím asi 12 let, střídala jsem různé kluby, proto jsem se toho nikdy moc nenaučila. 
Za svůj život jsem měla spousty zvířátek. Teď mám dva Králíčky Charlotte a Nicholase, fenečku Jessie a poníka (který není můj, ale starám se o něj jen já, majitelka za nim nejezdí) jménem Oliver. Hru hrají už hodně dlouho, dříve jsem měla jeden účet, od kterého si bohužel nepamatuji heslo ani jméno. Občas mám velké pauzy od hry, pak se ale stejně vrátím

    *Prodej* 
Prodávám koně pouze z farmy “Croesus Junior”, o jiné si nežádejte. 
Cenu nabídněte vy. Když nasbírám hodně koní, prodávám balíčky na RB

    *Chov*
Nepatřím mezi kdovíjaké hráče s nejlepší genetikou, ale snažím se a sama na sobě pracuji.
Chovám shetlandské poníky, u kterých mi jde o genetiku a dovednosti. Dále chovám všechna plemena koní na trofeje. Pokud u nějákého koně mám všechny barvy, připouštím i tak, kvůli balíčkům. Později bych chtěla chovat i Novogfoundlanské poníky, ale to je otázka budoucnosti. 
  
    *Jezdecké Centrum*
JC sice mám, ale mám ho jen pro sebe. Boxy si rezervuji, protože tak ušetřím nějáké ty equus. Jestli chcete, můžete mi dát rezervaci ve vašem JC, ikdyž třeba není nejlepší. Vzhledem k tomu že je jen pro koně na RB, tak nejlépe aby stálo 20/den a byla možnost na 60 dní. 

   *Ow*
Přihlašuji se odkudkoli to jde, ať už je to tablet, počítač, či telefon. Jiné účty než tento nemám. Nově se přihlašuje že stejné adresy i má sestřička pod jménem Gannama