blank.png
Ahoj, vítejte na mém profilu. Je mi náct let. Můžete mi klidně napsat, ráda pokecám, co se týká JC či výměnného obchodu můžete mi napsat a dohodneme se. Některé z koní co mám jsem schopna prodat, ale zároveň k dosti z nim mám citovou vazbu, že je mám už třeba dlouho či pojmenovaný po někom nebo jsem s nimi měla velké plány.                                                                                                                    Pro Ow: z tohoto pc se přihlašuje více lidí a já sama z více IP adres.                                          Užívejte si hraní dál této hry a pěkný zbytek dne. Jsem ráda, že jste se zastavili <3
Momentálně mám ve výměnném obchodu jeden návrh. Kdy nabízím 2 slzy afrodité za 1 poseidonův balíček.
Zaměřuji se sice nejvíce na plemeno irských tinkerů, ale snažím se teď nějak všechny koně vycvičit a udělat z nich co nejvíce super koně. Vím, že dokonalost neexistuje, ale zajímá mě jak daleko je možné zajít s dovednostmi.
Snažím se mít co nejlepší vybavení v jezdeckém centru a spoustu nabídek pro ty, kteří si u mě koně ustájí. Pracuji na tom, snažím se ho mít co nejlepší, nejlevnější, abych mohla mít větší prestiž a v dílnách dál vyrábět věci pro nájemníky i pro své koně. Vím, že nejde být nejlepší v tolika hráčích, ale nejde mi o kvantitum, ale kvalitu. Nevím proč, ale baví mě to postupně každým dnem na něčem pracovat. 
Kód byl vygenerován Kódátorem.