Zdar ~

Jsem mladá holčina ve věku 17 let, která většinu svého volného času tráví za září monitoru a nebo za listem papíru a nějakou tou tužkou :) Spíše mě zachytíte při vyřvávání a zírání do nějaké té hry a nebo se sluchátky na uších, trápící se načrtnout něco grafickým tabletem. Venku jsem spíše ten nenápadný človíček, který si jede to své a snaží se vyhýbat lidem, u kterých je vysoká procentuální šance, že mě jakkoliv osloví. Jsem stydlivá a smysluplné věty ode mě ze začátku raději nečekejte :) 


Howrse tuším hraji od roku 2012/13 a za tu dobu jsem stihla vystřídat 3 účty. Moc si chod Howrse z dob dřívějších nepamatuji, to se přiznám. Byla jsem mladá a hru jsem hrála jen proto, protože jéé, na obrázku byl koníček.


I když mě hra zlákala díky tématům koní, v dnešní době mě koně nijak nezajímají. Nejsem žádná koňařka, tudíž o koních nic nevím. Stále mě tu něco drží a tak nemám důvod ze hry odejít.

• Co se týče vašich milovaných DOHOZŮ, snažím se vás respektovat a pokud možno, tak vám závody nekazit. I já bych však ráda přihlásila své koně do závodů a pokud jsou všechny obsazené DOHOZY, tak se na mě nezlobte, ale prostě se vecpu tam, kde je nejméně koní. Tenhle systém je sice fajn, ale někdy dokáže pěkně naštvat. Nemám celý den čekat na to, až najdu nějaké volné místo.

• Byla bych moc ráda, kdybyste mi nepsali zprávy typu: 
"Přidáš se k nám do týmu?"
"Nechceš vytvořit grafiku do prezentace"
"Prosím, prodáš mi tohoto koně?''
Nemějte mě za zlého člověka, ale na takové zprávy odpovídat nebudu. Tým nehledám, raději kopu sama za sebe. Stylovou prezentaci ani zatím nechci, kdyžtak si něco splácám sama a koně moc neprodávám. Když už, stačí sjet o kousek dolů.