ZDRAVÍM VŠECHNY HOWRSÁKY A HOWRSAČKY !                                                                                                                                                                            Své jméno na Howrse jsem si zvolila podle klisny, na které jsem měla svůj první trénink a moc pro mě znamenala. Pak ji bohužel prodali, ale i tak na ni vzpomínám moc ráda. Na Howrse jsem už nějaký ten pátek, takže pokud potřebujete poradit, jsem plně k dispozici ;).                                                            Jinak... Studuji na SŠ, tudíž mám na Howrse čas až ve večerních hodinách :). Ještě bych chtěla podotknout, že zprávy s nepatřičnými výrazy ani neotvírám a rovnou nahlašuji. Děkuji za všechny gratulace a vždy se snažím oplácet.
Na Howrse se snažím věnovat chovu Mustangů a všech různých plemen jednorožců @_@ (because I ♥ them so MUCH!). Ale tím, že už na Howrse nemám tolik času, tak ten můj chov trochu upadá :/                                                                                                                                                                                    PŘIPOUŠTĚNÍ:                                                                                                        Nyní je asi nejlepším hřebcem u mne Code al de Maifo a cenu připouštění si stanovuji osobně. Samozřejmě i jakýkoli jiný hřebec se k dispozici.                                                                                                                                             
ODKOUPÍM JEDNOROŽCE TĚCHTO PLEMEN:  Holštýnský kůň, Haflinger. Piště do SZ a nějak se domluvíme :). Zároveň se snažím mít všechny plemena jednorožců, takže pokud by někdo měl zájem se na tom podílet se mnou a třeba si vyměnit plemeno, které vám chybí a já mám za některé, které mi schází, určitě se nebojte se mi ozvat. Budu jenom ráda :). Mé jednorožce najdete v CHF Unique Unicorn. 
 Pokud máte jakýkoliv dotaz, ráda na něj odpovím :)
Přeji pěkný den :)