Nejsem tu žádným nováčkem, dřív jsem hrávala jako sabik00812 a byla součástí úžasného týmu connemar (*CCC).  Platím si VIP a ano, soutěže nahazuju přes automaty, proto ode mě neočekávejte, že se za to budu omlouvat. A kdo ví, když budu mít dobrou náladu, tak vám dohodím soutěže pro vašeho aktuála (když tedy nebudete od konkurence, to mi pak ani nepiště). 
Aktuálně jsem součástí tří týmů. Nejdřív jsem se dostala k týmu, kde se chovají islandští jednorožci,  ༂༽༻ ʙʟóð vᴀʟᴋʏʀ ༺༼༂. Díky nim jsme založily tým klasických islandů a z týmu, který měl být původně jen na paže, se stal tým, s kterým se snažíme dostat co nejdále. Vím, že tohle plemeno nemá dovednosti na Grand nebo stužky, ale proč to nezkusit, že ano. Tak vznikl náš tým ʙʟᴏᴏᴅ ᴏғ Æsɪʀ, jen oblaka nás mohou zastavit, neb tam sídlí naši Bohové a padlí. No a nakonec je tu elitní tým knabstrupperů, kam jsem se dostala, protože jsem si řekla, že by bylo fajn začít brát tuhle hru vážně. A proto se tedy rozkoukávám u týmu  Af Tigerhestene.
Co se týče koní z těchto týmů, nemůžu mluvit za nikoho, vždy radši napište tomu, kdo je uvedený v prezentaci týmu. 
Dalším týmem, který plánujeme a já se na něj začínám těšit už stejně bláznivě, jako Sidney, je tým rožců plemene marwari (pro nějž mám asi tak dvacet návrhů jména, ale ještě jsem si nevybrala), tudíž... Kdyby někdo prodával héřáky (55čp/kus), hesty do úschovy (120čp/kus), paže (100čp/kus) a diovky (55čp/kus), nebojte se mi napsat do zprávy.  

Pro ty, kdo prodávají stříbro 85% Cacao za rozumnou cenu (do 160hp), neváhejte mi ho poslat do RP, neb je to velice důležité pro můj životní úděl.
Pro ty, kdo znají zbarvení (zatím zlatého jablka) jménem Opuntia a chtěl by se ho zbavit, může ho odložit u mně v RP za cenu 80 hp, jelikož zbytek jsem z PP vykoupila. 

Z mého skutečného života:
Už mi není -náct, vlastně se začínám cítit na -sát, ale jsem teprve ve svých mid-twenties. 
Logicky mezi mé vášně patří koně, ale stejně tak i moji dva kocouři (neptejte se na ně, nebo dostanete slohovku). Co moc nemusím, jsou psi a děti (ty obzvláště), takže jestli nechcete být zděšeni mým názorem na děti, neptejte se na něj, zřejmě nikdo s dětmi ten názor nesnese. 
Osobně si myslím, že můj život není nijak obzvláště zajímavý, ale mám pár (fakt jsou jen dvě) skvělých kamarádek, se kterými mi stačí trávit čas a vůbec mi tím pádem nevadí, že už nějaký ten rok nemám přítele (vlastně jsem se nedávno stala asexuál potom, co jsem dlouho přemýšlela o tom, jak to uvnitř sebe cítím a ujistila se, že to není jen nějaký úlet, protože je to zrovna v módě). 

Taky jsem velká fanynka Asie. Ale jen od Číny po Jižní Koreu (to je ta dobrá část Koreje). Miluju všechno, od seriálů, až po kulturu a módu. Samozřejmě tím mám na mysli i k-pop, kde jsem hrdou členkou mnoha fandomů, ale ti top jsou VIXX, nebo-li Králové Témat (především těch děsivých a tajemných). Ale mám ráda i BTS, EXO, BB, SJ (především starší tvorbu) a Monsta X nebo Seventeen. Takže tak, this is me and all iz well~