blank.png
Ahoj! Jmenuji se Adéla (nečekaně). Jsem podivná bytost, která moc nemusí společnost.

Většinu svého času trávím zavřená ve svém pokoji, kde si kreslím, čtu mangu, hraji hry a poslouchám hudbu, a to hlavně Kenšiho Jonezua, Vocaloidy a openingy a endingy z anime. 

Mám moc ráda anime a jeho sledováním momentálně trávím většinu svého volného času. Mezi mé oblíbené patří Attack on Titan, Fullmetal Alchemist: Brotherhood, My Hero Academia, Noragami, Given a spoustu dalších. 

Taky ráda sleduji filmy a seriály. Mezi mé oblíbené filmy patřily hlavně Marvelovky, kterým už zas tak moc nefandím. V srdci mám ale stále místo na nostalgické animáky jako How to Train Your Dragon anebo Pixararovky. Samozřejmě miluji i anime filmy jako A Silent Voice a Your Name. 

Většinou jsem stydlivá, pesimistická a vznětlivá, naštvat mě by byla poslední věc, kterou byste v životě udělali, ale když mě nikdo neštve umím být i veselá a „milá.“  

Taky jsem fudžoši, ale o tom se tady radši rozepisovat nebudu :).
Howrse hraji už nějakou dobu, ale dříve jsem se vůbec nesnažila a hře ani nerozuměla. Tehdy jsem chovala hlavně Shagya-Araby. Momentálně hru hraji jen tak pro zábavu, ale se snažím nebýt nejhorší. Nejvíce chovám chovám Anglické plnokrevníky a Fríské koně.
Kód byl vygenerován Kódátorem.
(Konečně se mi podařilo stvořit něco, co připomíná prezentaci. Já na takovéhle věci moc 
nejsem a musela jsem tu „prezentaci“ několikrát předělávat, takže jestli se vám nelíbí, máte smůlu :)