blank.png

Koupím neomezené množství diovek za 230 000 heq. -Ano, platí to stále. 

Koník na profilovce je můj, nikdo nemá povolení k jeho kopírování/šíření/přivlastňování, pokud tak učiníte, budu se zlobit.

Chov, prodej, výměny a co se koní týče:  Jsem hrdým členem týmu elitních španělských klenotů Sublime PRE Farasi (Andaluský kůň) a nejlepších anglických plnokrevníků English fighters a né, neprodám vám aktuální genetiku, nenabídnu připouštění, děkuji za pochopení - další info v týmových prezentacích. Avšak, chcete-li zvýšit prestiž svého centra za ustájení, napište mi, nastavte cenu na 20/den, a já vám je tam s radostí ustájím. Chcete-li se na tyto koně podívat předem, mám je na farmě Sublime PRE Farasi, podfarma chov/důchodci. Co se koní v soutěžích týče, tak koně se jménem dohoz Darkanas může využít každý, kdo chce a pokud mi ještě k tomu nezkazíte moje BLUPáky, budu taky rád.


Něco o mně...jsem muž (ano, něco takového i na hw existuje 935cc82ef2748ac36d8c208173df154a_v1574161576.png ), prosím o tykání a jsem stále ještě student, kterému už z toho někdy hrabe, takže se to může projevit na jménech některých koní (které jsou většinou z jazyka latinského). Pokud mi píšete, žádám o slušné chování a nějaká ta úroveň vyjadřování také není k zahození. Do přátel si vás bez nějaké předešlé komunikace nepřidám. Budu rád za pogratulování, které se pokusím oplatit. S přáním hezkého zbytku dne:Darkanas 
Kód byl vygenerován Kódátorem.