O MNĚ 

Hru hraji už nějaký ten pátek, a vracím se po dlooouhé pauze. Ráda si pokecám, prosím, napište mi. :) S chovem pomohu, jak jen budu moct, pokud mě požádáte. Hraji také další internetvé klikačky, například chickensmoothie. Mám velmi ráda japonskou kulturu a draky. Obecně, nejen ty japonské.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O MÉ HŘE 

Věnuji se chovu Arabských plnokrevníků. Byla jsem hrdým členem týmu ≈Thoroughbred blood≈, a hodlám v tomto duchu pokračovat v odkazu našich snah.

Koně je nejlepší krmit, když mají více energie, koně je nejlepší hladit, když mají málo energie. Využijete tak plně jejich potenciál.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ÚSPĚCHY MÝCH KONÍ 

Praha GPW (15.-19.10. 2018) 146. 
Basilej GP (22.-26.10 2018) 196. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ČERNÝ TRH A PRODEJE 

Vždy budu mít zájem o výkonnostní a rozmnožovací věci z ČT. vzhled koní mě nezajímá, takže balíčky harmonie půjdou okamžitě pryč. Koníka vám prodám, připustím, dohodnu se na ceně. Stačí jen napsat. Koupím 1 pas za 1000 equus. Prodám vyblupené arabské klisny s vysokým GP. Na ceně se domluvíme podle výše genetiky. :) Prodám i týmům připuštěnou hřebcem dle výběru. Pokud chcete nějakého koníka koupit, stačí jen napsat. O ceně smlouvám. :) Připuštění poskytnu za 1000 Eq, pokud si napíšete a klisna bude mít 100 BLUP. Připouštím KAŽDÝM hřebcem.