blank.png
POKUD PRODÁVÁTE NĚCO Z NÍŽE UVEDENÉHO, NABÍDKY ŠUP SEM!
24/7 sháním a koupím balíky harmonie, zlatá jablka nebo obyč koně s šutrákem - jakéhokoliv plemena, druhu, věku i pohlaví (jen tažany a osly beru jen občas,zbytek koní kdykoliv).
Koupím také koně se včelou a beruškou.
DÁLE SHÁNÍM TATO ZBARVENÍ!
21Co.jpg
21Cp.jpg
21Cq.jpg
21Cr.jpg
Jestli tohle ještě někdo čte, tak jsem teda -cetiletá holka, která miluje hudbu - hlavně klasiku a starou hudbu, zpěv jak populární tak klasický, kterému jsem mimo jiné zasvětila svoje Xleté studium.. Obdivuju umění všeho druhu a jsem naprostej antitechnik, antimatematik a tak dál, z těchhle oborů ze mě vytáhnete max. učivo 1. stupně ZŠ a víc ani ťuk.
Ujíždím na slaďáckých romantických filmech a DISNEYM. Jo, i ve svým věku si víc než často a ráda pouštím Elsu nebo Lociku a tak dál. :-)) Jo, a taky na čokoládě. Ráda cestuji a poznávám, mezi mé nejúžasnější zatím podniknuté cesty se řadí pár států USA, Kanada nebo třeba Japonsko.
Jsem přátelská a moc ráda si s vámi popovídám, pokud je tu ještě někdo tak ulítlej, že sdílí podobný zájmy :-)
Ráda pomůžu nebo vám udělám podobně jednoduchou grafiku, jako právě vidíte. Nenechte se zmást mou praštěnou přezdívkou, když jsem účet před 5 lety zakládala a začínala s photoshopem, děsně jsem si myslela, že mě bude bavit dělat 50 grafik denně, z čehož jsem se hodně rychle probudila, ale 500 pasů za změnu jména fakt nedám, to si radši nakoupím koníky nebo balíčky pro svoje milované sbírky<3. Takže grafiku jo, ale nic složitýho :-)
S hraním howrse mám fakt vlny, jak můžete vidět na poměru data registrace a odsloužených dní - buď mě tu měsíce nezastihnete, nebo tu straším několikrát denně.
Ve hře nic nechovám, jen sbírám nesmrtelné jablkoně. Chci mít na své chovné farmě všechna jablíčková zbarvení, která mám naházená v oblíbených, a to chvíli potrvá :-))
Owe, přihlašuji se z různých IP adres i zařízení, tak mi prosím na účet nesahej a nedělej s ním nic ošklivýho:-)).
Děkuji za dočtení až sem a mějte krásnou hru,
                                                   GD <3



Kód byl vygenerován Kódátorem.

20.2.2021 jsem ztratila 1 bod karmy + mi byla smazána pracně vytvořená a nakódovaná prezentace (i avatar) vlastní tvorby (která mi, bohužel, zmizela spolu s mým zničeným diskem, takže ji už znovu neuvidím) - ZA TO, že jsem měla v prezentaci napsáno, že vykupuji předměty z ČT. (Za herní měnu samozřejmě). Neuvěřitelný. Jako... PROČ?! Podle mých informací toto má v prezentaci velké množství hráčů, a taky, o tomhle obchodování tahle hra z velké části snad je, ne? Co by dělaly prestižní týmy atd. bez vykupování?! Vlastně nevím, co k tomu říct.. A kdybych přece jen měla, určitě bych nebyla slušná, a to nechceme :-)
.
.
Kdybych do hry nevrazila tolik reálných peněz (kterých mi je teď hodně líto), okamžitě bych účet mazala. Ale svý peníze mám na to moc ráda, takže tu budu strašit i dál.. Občas. Nechápu, co se to z týhle, kdysi super hry, stalo za omezující věc bez náplně.
.
GD