Jmenuji se Petra a je mi x let. Už od malička hrozně miluju koně. Od svých 8 let jsem 5 let jezdila v Nebanicích na Starokladrubských koních a po té 2 roky v Chebu na Lipicánech. Mezi tím jsem byla také 4x v Boučí na táboře a jednou v Kladrubech na jezdeckém kurzu. Před časem jsem musela ježdění nechat :( z osobních důvodů, ale doufám, že se k tomu zase vrátím. Chtěla bych mít v budoucnu vlastního koně, tak doufam, že mi to vyjde.
 
 

Ráda pomůžu nováčkům, kteří mají pasy, equus a chtěli by svého prvního šampiona... stačí si vybrat arabskou klisnu, po které by chtěli hříbě... po porodu hříbě odkoupit a vychovat si z něj svého prvního šampiona... časem bude na výběr i z jiných plemen :)

Cena hříběte je 1000 - 3000 equus a 1 pas

 

Připouštění nabízím s kterýmkoli hřebcem. Pokud si hřebce vyberete, napište mi, domluvíme se na ceně a já ho pak s vaší klisnou připustím.

 

                        

                Vykupuji: Morpheovy paže

                               Chronův časovač

                               Poseidonův balíček               

 

Co se týká howrse - Právě se tu snažím rozjet chov skvělých Arabů i Frísů s co nejvyšší genetikou a co nejvíce hevězdami znamenitosti. Chtěla bych tu také rozjet takový chov Shagya - arabů a Appalos. Začínám taky s chovem jednorožců, tak snad se zadaří.

Žádosti o přátelství příjmám jen pokud se známe delší dobu nebo pokud mi řeknete důvod. Jinak nepřijímám.

 
 


Pro OW: Z tohoto počítače se občas připojuje moje starší sestra Vlčice15 a kamarádka Remontka5 a občas se starám kamarádce eldunarie o koně. Tak prosím nebanovat

Klub metláků:

ŘEDITELKA: tITY

ČLENOVÉ: tity, lORDI, I ♥ metal, florence, Bára123, matty108,Hanowerka, Metalistka, Tesak0025, metalista!!!!!

PODMÍNKY: MÍT ČLENY V PŘÁTELÝCH, MÍT RÁD/A JEDNU Z METALOVÝCH KAPEL, MÍT V PREZENTACI OBRÁZEK níŽE, případní ČLENOVÉ MUSÍ NAHLÁSIT  ČLENSTVÍ ŘEDITELCE TITY

VÝHODY: SUPER AKCE, POMOC MEZI ČLENY, VÝHODY, INFO. O NOVE VYDANYCH ALBECH, A DALSI ZAJIMAVOSTI, POKEC O MUZICE ATD.
CHCEŠ VEDĚT VÍC??? TAK NAPIŠ ŘEDITELCE TITY

photo edited for free at www.pizap.com