Vítej na mém profilu.
A teď něco pro pobavení.%3AD.png


Toto je oční test.Najdi malé i a zítra tě někdo obejme. :))llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllTeď hledej toto ! :))... ... lllllllllllllllllllllllllllIlllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!llllllllllll......Teď najdi chybu. :))ABCDENFGHCHIJKLMN Teď tady najdi nulu:OOOOOOOOOOOOO0OOO Počítej 10,9,8,7,6,5,4,3,2,1...Zavři oči a něco si přej...:))... -máš 5 min. na to aby sis to dal/a do prezentace.. :))..Nebo se stane pravý opak toho, co sis přál



Džoákeš ttoo pířečst? Jen 55% ldií ttoo dážoke. Nohemla jesm uěiřvt, že jesm nmáornlě peeřčtla to,co jesm četla.Na Cmabrigde Uinervtisy zsijilti,že nželázeí na tom, v jaékm přdoaí josu psíenma ve sovlě,hanlvě aby pvnrí a pseolndí blyo na srpváenm meítsě.porč?porožte ldiksý moezk nčete kždaé psíenmo smasoatňte,ale sovlo jkao cleé. nueěviřetnlé, co? kydž to dkožeáš peřčsít,tka si to dje na porifl. 


My holky
Při čištění zubů se procházíme po domě. Ve sprše si čteme lahvičky od šampónů. Smějeme se našim vlastním vtipům ještě před tím, než je řekneme. Jednu větu můžeme 10x přečíst, aniž bychom ji pochopily. Tlačíme do dveří na kterých stojí tlustými písmeny vchod vedle. Ptáme se CO? i když jsme rozuměli. Nesnášíme když nám venku vítr rozfouká účes. Koukáme 10x za den do ledničky aniž bychom něco jedly. Můžeme 10x za sebou vidět jeden a ten samej film. Musíme si volat na vlastní mobil aby jsme ho našly. Můžeme koukat na hodiny a stejně nevíme kolik je hodin. V obchodě stojíme před mrazákem a nevíme co jsme šli koupit. Otáčíme polštářem aby jsme mohli ležet na té studené straně. Budíka si nařizujeme na dřív, aby jsme mohly déle ležet. Večer když jdeme do postele počítáme kolik hodin můžeme ještě spát. Jsem hrdá, že jsem holka. Zkopíruj si tenhle status jestli ti to něco připomíná.



%3B%29.png%3AD.png