blank.png
Howrse jsem hrála již před lety, když hráči dbali na zvyšování dovedností, GP a hlavně hvězd u koní. A moc jsem to milovala, proto jsem si řekla že se k tomu vrátím a i když je tu v tom teď hrozný bordel a chaos a česká verze se stala testovacím subjektem pro ostatní verze, tak mám hru ráda a budu doufat že se navrátí do starých časů kdy nešlo jen o ždímání peněz z lidí, do dob kdy česká verze byla na stejné úrovni jako jsou ty ostatní. No a tak jsem tu !
Chci mít Fandom chov a jak je asi z mého profilu jasné, tak bude zaměřen hlavně na MARVEL Komiksy, ale taky Supernatural a do budoucna třeba Teen Wolf, TWD, DC comics, GoT, atd... Můj chov budou tvořit převážně Angličáci, jedna farma bude soustředěna na genetiku (kvalitu) koní a ty ostatní budou pro mě, moje fandom zlatíčka u kterých si vyhraju se vzhledem.
PRODEJ KONÍ - co nenajdete v mých prodejích, to pravděpodobně neprodám. Můžete se ale klidně zeptat, když přijdete se zajímavou nabídkou, třeba se dohodneme.                                                           VÝMĚNY - mám obří sbírku předmětů z ČT, nějak je nestíhám využívat, takže pokud přijdete s rozumnou nabídkou, ráda se s vámi domluvím.        PŘÁTELSTVÍ - žádosti přijímám, pomáhám při akcích a cením si když vy také.
Jsem FANDOM GIRL a jsem jetá hlavně na MARVEL komiksy, filmy a seriály. Ovšem zbožňuji i Star Wars, AHS, GoT, TWD, TBBT, DC, SPN, F&F, HP, LOTR, atd. Ulítávám zkrátka tak nějak na všem, horory, fantasy, sci-fi, detektivky, animáky, filmy s auty, se zvířaty, dokumentární (zločiny), opravdu ode všeho něco. Také což je asi samozřejmé miluji zvířata,  vyrůstala jsem na baráku plném zvířat a zvířata vždy budou součástí mého života.                    Jinak taky ráda kreslím, převážně zvířata, ráda jezdím na kole, plavu a čas od času si zajdu na tenis.
AVENGERS ASSEMBLE