blank.png
Hezký den!                                                                                       Vítám Vás na své prezentaci, děkuji za návštěvu mé stránky. Jsem náctiletá holka co je samozřejmě blázen do koní (ale i GoTka a čokolády...). Howrse jsem hrála několik let, pak jsem ale účet zrušila, začala jsem se více věnovat Star Stable (Lina Bluepoulous). Teď tedy s howrse znovu začínám. Hraju ještě s kamarádkou RiverSong777, za kterou ručím. Hodně obchoduji, ale ručitele ani potvrzovatele si nepíšu, je mi blbé je otravovat. Často dělám jednorázovou staračku. Beru brigády hlavně za equus.                                                                                                                                                                                                                                                                      
 Chovám lipicány a percherony (Mors stultitia), ale chov nijak nehrotím.        VYKUPUJI:       - Klisny v balíčcích za pas                                     - Vzácná zbarvení na trofeje        - ROHY HOJNOSTI - potřebuju lístek :D                                                   Pokud máte zájem o nějakého mého koně, napište.   
Pokud jsem Vás zaujala prosím o blahopřání, a také mi klidně napište. Uvítám nové přátele a spolupracovníky, někoho kdo se mnou bude v budoucnu obchodovat. Také uvítám rady a tipy.                                           Děkuji za přečtení prezentace!
Kód byl vygenerován Kódátorem.